Школяр з Острога передав наколядовані гроші на армію

28 Січня 2023, 19:21
Станіслав Бондар. Фото: Суспільне Рівне 1190
Станіслав Бондар. Фото: Суспільне Рівне

На Рівненщині десятирічний хлопець під час різдвяних свят наколядував п'ять тисяч гривень, ці гроші він передав на потреби ЗСУ. Каже, що таким чином хоче пришвидшити перемогу України у війні. 

Станіслав Бондар, учень Острозького ліцею №2, дав інтерв'ю Суспільне.Рівне

Хлопець розповідає, що колядував, щедрував, посівав назбирав 5 тисяч гривень. Спершу, каже, думав відкласти гроші, але потім вирішив передати на ЗСУ. 

Рішенням Станіслава не здивована, каже його класна керівниця Олена Ковлєва

«Він допитливий, цікавиться всім, що є навколо. В нас є кожного дня хвилина мовчання за загиблими і ми завжди обговорюємо все, що стається протягом дня, доби. Стас дуже політично-інформаційно підкований в цьому. Він дуже переживає за наших військових, за цілісність нашої території. Я думаю, це і підштовхнуло його відправити ці гроші», – розповіла вчителька. 

«Я спочатку посміхнулася. Думаю: «Ти точно подумав?». Бо це для дитини немаленька сума. Кажу: «Це остаточне твоє рішення?» — «Так, це моє остаточне рішення». Ми знайшли вихід, хто дійсно займається волонтерством. І ми знаємо, що ці гроші будуть дійсно направлені на ЗСУ, на підтримку наших хлопців, для перемоги», – розповідає мама Станіслава Олена Бондар.

Сума стане частиною грошей, за які куплять антидронову рушницю, каже керівник волонтерського штабу Рівнегазу Олег Дума.

«Стас наколядував п'ять тисяч гривень. Рівнегаз додає ще 95 тисяч і ці 100 тисяч гривень передадуть благодійній організації фонду Руєвит, він зараз збирає на антидронову рушницю, яка коштує близько 550 тисяч гривень», – каже волонетер. 

«Я дуже сильно хочу перемоги. Ми думали сім'єю полетіти в Єгипет кудись, а тут – війна. Хочу, щоб вона скоріше закінчилася», – розповів школяр.

Читайте також: Школяр з Острога передав наколядовані гроші на армію

 
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром