Студенти Острозької академії долучились до благодійних зустрічей, щоб допомогти ЗСУ

12 Січня 2023, 18:25
Фото ілюстративне / Суспільне Рівне 706
Фото ілюстративне / Суспільне Рівне

Студенти Національного університету «Острозька академія» долучились до всеукраїнського аукціону to.meet.for. Це благодійні зустрічі зі студентами та відомими медійними людьми, метою яких є збір грошей на допомогу ЗСУ.

Проєкт – суто студентський, Острозька академія братиме в ньому участь вперше, розповіла голови братства спудеїв НаУОА Альона Пиліпака, пише Суспільне.Рівне. 

Студенти вишу вперше долучились до проєкту to.meet.for у співпраці з Українською студентською лігою, членом якої НаУОА стала у грудні 2022 року. 

Зустріч Української студентської ліги, м. Житомир, грудень 2022 року. УСЛ
Зустріч Української студентської ліги, м. Житомир, грудень 2022 року. УСЛ

Благодійні зустрічі відбуватимуться ушосте. Цього разу студенти збиратимуть гроші на авто для евакуації поранених захисників із зони бойових дій у Донецькій області. 

«Особливість аукціону в тому, що він є саме студентським, чим відрізняється від інших подібних благодійних ініціатив. Кожна велика чи маленька справа неабияк допомагає тим, завдяки кому можемо виконувати свій основний обов’язок — вчитися, тому ідея доєднання до проєкту була миттєвою», – розповіла Альона Пиліпака.

Охочі взяти участь у благодійних зустрічах реєструються за посиланням на сторінці проєкту в Instagram. Таким чином вони стають умовним «лотом» та пропонують охочим купити зустріч або роблять ставку безпосередньо на сторінці.

«Студенти пропонують із собою онлайн зустріч. Що стосується дати, часу та місця, то також узгоджують самостійно зі своєї ініціативи та домовлености. Медійним особистостям пропонують онлайн або офлайн зустрічі», – сказала в.о. братства спудеїв НаУОА.

Вона додала: є лоти, що характеризують студентів відповідно до їхніх навичок, умінь і захоплень – різноманітні вироби, фотосесія, вірш.

Братство спудеїв Острозької академії також має можливість долучитися до відбору медійних особистостей.

 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024