Під час презентації нової збірки Юрій Матвійчук зачарував аудиторію своїми піснями

10 Лютого 2018, 12:14
6706

Напередодні свого дня народження молодий поет, острожанин Юра Матвійчук презентував у Рівненській обласні бібліотеці для молоді свою нову збірку поезій «HameleON», за яку в минулому році був удостоєний літературної премії ім. Михайла Дубова. 

На поетичну зустріч завітали студенти-першокурсники, рідні та друзі поета. Особливою гостею на презентацій була Тетяна Горбукова, незмінний керівник «Поетарху», «мама» всіх своїх вихованців, яка підкреслила душевну відкритість Юрія як відмінну чесноту його характеру.

1


 

Під час декламування автором своїх поезій присутні відчули дихання сучасної поезії з її римованими та неримованими рядками, рваними ритмами, громадянськими тривогами сьогодення. А його поезія «Станція 37 (розстріляти…)» присвячена жертвам політичних репресій вже стала візитною карткою Юрія, яку часто можна почути у виконанні автора під час літературних зустрічей та презентацій рівненських письменників. 

Виконуючи пісні під акомпанемент гітари молодий поет зачарував аудиторію своїми палкими почуттями та яскравим образним мисленням пристрасного романтика.



1

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024