Мамина весна: в Острозі буде новий фестиваль

08 Лютого 2018, 14:12
Мамина весна: в Острозі буде новий фестиваль 8171
Мамина весна: в Острозі буде новий фестиваль

Благодійний соціально-культурний захід «Мамина весна» для воїнів АТО та їхніх матерів цього року планують провести у нашому місті.

З питань організації фестивалю, у понеділок, 5 лютого, в залі засідань Острозької міської ради відбулася нарада

Презентував Всеукраїнський фестиваль-конкурс естрадної пісні ініціатор проведення заходу, голова правління громадської організації (ГО) «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» Олександр Іськов. У своєму виступі він, а також його заступник Галина Березюк та голова правління ГО «Справедлива Україна» Тарас Сеньків поділилися досвідом проведення фестивалю минулими роками в різних містах України, розповіли як виникла ідея організації «Маминої весни» та чому обрали цього року місцем проведення наш древній Острог.

В нараді взяли участь перший заступник міського голови Ольга Логвін, заступник міського голови з гуманітарних питань Оксана Ситницька, начальники відділів культури та туризму міськвиконкому та райдержадміністрації Ольга Лозюк та Марія Кузьмінчук, в. о. директора районного будинку культури Світлана Панченко, заступник начальника КЗ «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» облради Ігор Приступа.

У ході майже двогодинної наради обговорювалося дуже багато аспектів запланованого фестивалю-конкурсу. Незабаром має відбутися ще одна зустріч, під час якої члени оргкомітету мають узгодити всі пропозиції та визначитися із датою проведення та ін.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024