Рівненські волонтери передали подарунки для дітей ветеранів АТО з Острожчини

04 Лютого 2018, 14:14
5003

У п’ятницю, 2 лютого, у актовій залі комунального закладу «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської обласної ради відбулася зустріч рівненських волонтерів з сім’ями ветеранів АТО з Острожчини.

Вже четвертий рік поспіль, в рамках акції «Свято без тата», яку проводять українці, що мешкають у Польщі спільно з організаціями «Український дім» у Варшаві та «Ініціатива Героїв майдану» й небайдужі поляки, вітають діточок наших Героїв, тих хто загинув в зоні проведення АТО та тих, хто був поранений захищаючи Україну.



 

Представники громадської організації «Громадський актив Рівненщини» та волонтерського об’єднання «Територія надії» Олена Миронець, Алла Антонюк, Наталія Андрейкова передали подарунки дітям від українців з Польщі, які підтримують наших бійців та їх сім’ї з перших днів війни.

Зустріч проходила у надзвичайно емоційній обстановці. Волонтери спілкувалися  з ветеранами та родинами загиблих захисників. Життя кожного військового та його близьких змінила війна. Ті кому вдалось вибратись, тепер мають два дні народження. А ті хто не повернувся, назавжди житимуть у нашій пам’яті.   

Кожному з вас велика шана. Ви здійснили  героїчний подвиг. Нехай у ваших родинах панує добро і злагода, а в нашій країні настане довгоочікуваний мир,  – побажав для усіх присутніх  заступник начальника ліцею із навчально-виховної роботи  підполковник Ігор Кузьмович Приступа. –  Ми робимо усе, аби наші ліцеїсти отримували належне виховання та були справжніми патріотами України. Багато наших випускників воювали і зараз воюють у зоні АТО. Ми підтримуємо з ними постійний зв'язок, вони приїжджають до ліцею та зустрічаються з нашими дітьми.



 

На завершення вихованці ліцей-інтернату подарували для присутніх музичний виступ. Також Ігор Кузьмович та заступник начальника ліцею з виховної роботи Тетяна Сергіївна Матласевич подякували волонтерам за їхню працю, а героям – за мужність.

Вдова загиблого в 2015 році Петра Драчука з с. Плоска
Вдова загиблого в 2015 році Петра Драчука з с. Плоска

 






 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024