Острозькі школярі повернулися із обласних олімпіад із перемогами

04 Лютого 2018, 12:42
Ігор Кузьменко та Бернацька Марія 7167 Джерело: facebook.com
Ігор Кузьменко та Бернацька Марія

Школярі Острозької ЗОШ №1 показали чудові результати на обласних олімпіадах, одна із учениць змогла вибороти 1 місце та змагатися за перемогу на всеукраїнському рівні.

За результатами ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з польської мови і літератури, який відбувся 25 січня 2018 року в м.Рівне на базі Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №15 перемогу здобули учні Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Сивук Анна, учениця 6 класу (вч. Павлусяк І.В.) та Сиротюк Анастасія, учениця 9 класу (самопідготовка), які здобули ІІІ місце, також Анастасія вимоборола ІІІ місце на обласному етапі олімпіади з математики (вчитель Кордиш. Т.Г.)

«Я не вперше беру участь в обласних олімпіадах, знаю, що мене чекає, але щоразу переборюю страх. Важливим для мене є тренування відчуття впевненості, яке необхідне для успіху. А взагалі, ці перемоги стають поштовхом для досягнення нових вершин», – розповідає Анастасія Сиротюк.

Сивук Анна та  вчитель Павлусяк І.В
Сивук Анна та вчитель Павлусяк І.В

Сиротюк Анастасія та  вчитель Кордиш Т.Г.,
Сиротюк Анастасія та вчитель Кордиш Т.Г.,

 

27 січня 2018 року відбувся обласний етап Всеукраїнської олімпіади з біології в якому учениця 10 класу Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Леонтьєва Юлія здобула І місце (вч. Кухта Н.Т.).

«Чесно скажу, була впевнена, що призове місце-моє, але на перше не сподівалась. Завдання для мене були неважкими, оскільки я готувалась цілий рік, та й до того ж, з біологією пов’язана моя мрія щодо майбутньої професії», – ділиться Леонтьєва Юлія.

Юлія буде брати участь в 4 етапі Всеукраїнських олімпіад на всеукраїнському рівні.

Наталя Кухта та учениця Леонтьєва Юлія
Наталя Кухта та учениця Леонтьєва Юлія

 

30 січня 2018 року відбувся обласний етап Всеукраїнської олімпіади з основ правознавства в якому учениця 9 класу Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Бернацька Марія посіла І місце (вч.Кузьменко І.Ю.)

Ігор Кузьменко та Бернацька Марія
Ігор Кузьменко та Бернацька Марія

 

Яскульська Христина учениця 8 класу виборола ІІ місце на ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з математики вчитель Іванова Н.М.

Яскульська Христина та вчитель Іванова Н.М
Яскульська Христина та вчитель Іванова Н.М

 

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови, біології, основ правознавства, математики та учителів Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, які підготували переможців.

ФОТО: Ніна Ярмольчук

Читайте також:

Острозькі школярі здобули перемогу на Обласній олімпіаді з історії

Реформа освіти: кому з вчителів цьогоріч доведеться підвищувати кваліфікацію

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39