В Острозі відбулись пригодницькі прегони «Ostrog trail-2022»: результати змагань

17 Жовтня 2022, 10:07
Ostrog trail-2022 795
Ostrog trail-2022

Організатори підвели підсумки пригодницьких перегонів «Ostrog trail-2022 «Пекельна гонка».

Змагання відбулись в Острозі 14-16 жовтня. Про це розповідають на сторінці перегонів у фейсбуці. 

До участі в змаганнях зголосилися 87 учасників з м. Києва та семи областей України, зокрема Рівненської, Волинської, Житомирської, Запорізької, Хмельницької , Донецької та Вінницької областей.

Учасники перегонів змагалися у трьох заліках:

І. Маршрут протяжністю близько 35+ кілометрів.

ІІ. Маршрут протяжністю близько 20+кілометрів. («Дорослі» та «Юніори»)

III. Сімейний маршрут близько 10 км. (учасники сім’ї з дітьми до 14 років)

IV. Екскурсійний маршрут м. Острогом (програма розрахована для молоді від 12 років та дорослих). Екскурсійний маршрут, це новинка змагань, що була запроваджена за ініціативи тимчасового переміщених осіб, які прагнуть пізнати історію нашого краю.

В зв’язку з коменданською годиною найдовшу дистанцію змагань «50км +» скоротили до «35 кілометрів». На ній дистанції перемогу здобула команда «Кустолази» Луцьк\Оржів, друге місце – у представників Хмельниччини, команди «Багнети», третє місце здобула команда «Ямайка» з Вінничини.

Крім довгої дистанції традиційною дистанцією є забіг на 20 кілометрів, на якій змагаються, як юніори так і дорослі учасники.

Серед юніорів перше місце здобула команда «La Nikola» з м. Рівного, друге місце – команда «Уклейки» з Острога, третє місце- команда пластунів з м. Рівного за назвою «ДЗП».

Дорослі на дистанції «20км+» поділили місця наступним чином: перше місце – «Rivne Sport» з Рівного.

Дистанція «Сімейний маршрут» відбувається другий рік поспіль. Це дистанція, на якій всі учасники-діти не залежно ві того, якими прийдуть до фінішу, отримають призи. Цьогоріч було п'ять команд, які змагалися на відстані 10км. Перше місце виборола команда «Сплінтери» з Рівного, другими була команда «СУМ НАсТРІЙ» з м. Києва, третіми – команда «Галопом по болотах» з Острога.

Учасники екскурсійного маршруту не змагалися на час, але отримали свою порцію історичної інформації про древній та сучасний Острог, його творців, жителів та міські легенди, що творили його жителі.

Дійство відбулося за сприяння Острозької міської громади. Реалізувала проєкт ГО «Фонд молодіжних ініціатив «Крила».

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024