Вихованці острозької школи-інтернату серед переможців обласного конкурсу

25 Січня 2018, 18:24
4751

Наприкінці минулого року серед вихованців інтернатних закладів Рівненщини відбувся обласний конкурс робіт з образотворчого та декоративно — ужиткового мистецтва.

Цього тижня було підбито підсумки конкурсу, за результатами якого вихованці КЗ «Острозька спеціальна загальноосвітня школа — інтернат № 2 І- ІІ ст.» Рівненської обласної ради здобули першість та посіли низку призових місць.

Після першого етапу, проведеного на базі навчального закладу, було обрано кращі творчі роботи учнів, які згодом презентували школу та  наше місто на обласному конкурсі. Креативні та оригінальні доробки вихованців КЗ були високо оцінені компетентним журі. У номінації «Вироби з природних матеріалів» переможне перше місце посіла учениця 9 класу Марія Черевична. Бронзовими призерами стали учениця 7 класу Інна Воскобойнік у номінації «В’язання шпицями, гачком» та десятикласник Вільгурін Олександр – «Народна лялька». Почесне третє місце здобули семикласниця Анастасія Вільчинська – «Вироби з солоного тіста» та учень 5- А  класу Микола Левицький –«Аплікація».

Свої роботи учні готували разом із вчителями Таїсою Матвійчук, Тетяною Бузинович, Аллою Плісецькою та Миколою Лисенком у рамках корекційних програм з елементами арт-терапії.

Загалом у школі функціонують  такі види мистецької діяльності як: аплікація з природного матеріалу, ліплення із солоного тіста, квілінг та аплікація , аплікація, вироби з пробки, робота з нитками та вироби з круп, рельєфна аплікація ,пластилінографія, робота з нитками та папером, художнє оздоблення речей, декорування природним матеріалом, декоративно прикладне мистецтво з макаронних виробів. Така кількість творчих занять сприяє кращому розвитку, соціальній адаптації, комунікації з середовищем і, як показують результати дітей,  ця діяльність є дуже успішною.

Ми щиро вітаємо школярів та педагогів з перемогою та бажаємо нових творчих здобутків.

Черевична Марійка 9 клас
Черевична Марійка 9 клас

Воскобойник Інна 7-А клас
Воскобойник Інна 7-А клас

Левицький Микола
Левицький Микола

Вільчинська Анастасія 7-А клас
Вільчинська Анастасія 7-А клас

Левінська Діана
Левінська Діана

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024