В Острозькій громаді провели заходи до Всесвітнього дня прибирання

24 Вересня 2022, 17:11
В Острозькій громаді провели заходи до Всесвітнього дня прибирання 590
В Острозькій громаді провели заходи до Всесвітнього дня прибирання

Жителі Острозької міської територіальної громади – активні учасники заходів з благоустрою та Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» 2022.

На території Острозької міської територіальної громади впродовж вересня 2022 року тривають заходи, ініційовані Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine».  Про це пише газета «Замкова гора».

Ці заходи були спрямовані на покращення естетичного та санітарного стану територій, об’єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідацію засмічень придорожніх смуг, стихійних сміттєзвалищ.

Зокрема прибирання організували у навчальних закладах Острозької міської територіальної громади. Активно долучаються до акції працівники підприємств, установ, організацій, користувачі земельних ділянок та жителі приватної забудови Острозької міської територіальної.

Нагадуємо також мешканцям Острожчини, що з метою забезпечення підтримки належного санітарно-естетичного стану територій, згідно розпорядження міського голови від 15.03.2021 №71-р у Острозькій міській територіальній громаді запроваджено єдиний санітарний день, який рекомендовано проводити керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності та підпорядкування, власникам приватних садиб в кожний другий четвер місяця.

Просимо впорядкувати прилеглі території, почистити придорожні бордюри, що знаходяться навпроти садиб, установ, прибрати сміття, обрізати гілля дерев та кущів, що нависає над тротуаром.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром