На Острожчині нагородили грамотами тренерів-викладачів

16 Вересня 2022, 11:04
На Острожчині нагородили грамотами тренерів-викладачів 560
На Острожчині нагородили грамотами тренерів-викладачів

Працівників Острозької дитячо-юнацької спортивної школи нагородили грамотами з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Грамоти вручили міський голова Юрій Ягодка разом з начальником управління освіти, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Віктором Самчуком та директоркою Острозької дитячо-юнацької спортивної школи Тетяною Слободян. Про це повідомляють у пресслужбі Острозької міськради. 

Присвоїли нагороди за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя серед дітей та молоді Острозької міської територіальної громади, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію.

Грамоти Острозької міської ради отримали Андрій Фесенко, Валентин Стрілець та Микола Кулінець. 
Грамоти Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради вручили Сергію Штундеру та Надії Каліноброцькій.
Також, грамотами Комітету з питань фізичної культури та спорту управління освіти і науки Рівненської ОДА нагородили Аллу Штундер та Оксану Гонту. 

«Спорт повинен приносити радість і допомагати людям в їх житті, нехай же так і буде. Бажаю сили і розуму, здоров'я і впевненості, оптимізму і бадьорості, свободи вибору і твердості характеру. Залишайтеся завжди таким же витривалим та сильним, як зараз», – привітав всіх присутніх міський голова Юрій Ягодка.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024