Очільник поліції Рівненщини нагородив кінолога, який розкрив крадіжку в Оженині

21 Січня 2018, 13:46
4212

Очільник поліції Рівненщини Валерій Самчук відзначив почесними грамотами двох інспекторів кінологічної служби та двох учасників Квасилівського громадського формування «Правопорядок» за високий професіоналізм та наполегливість у розкритті злочинів.

Молодший інспектор-кінолог з пошуку вибухових речовин та зброї кінологічного Центру ГУНП Олександр Пелех із німецькою вівчаркою Грім відшукали затриманого, який утік з-під варти Володимирецького суду.

А молодший інспектор-кінолог Юрій Вашай разом зі службовою собакою Кріс розкрив крадіжку з господарства у селі Оженин Острозького району.

Обох поліцейських за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків нагородили почесними грамотами.

Валерій Самчук зазначив, що завдяки таким працівникам поліції та громадянам, які добровільно несуть службу із забезпечення громадського порядку, жителі області можуть почуватися у безпеці.

Коментарі
21 Січня 2018, 16:13
Молодець, Кріс і його наствник! А чому б про псів у міліціі не написати окремо? Чудовий новинний привід є, а далі розпитати старі кадри і дізнатись про інших псів, які служили у острозькій міліції. Читачам було цікаво знати, наприклад, як держава їх забезпечує в штаті, як їх відбирають і т. д. Бо ж просто констатувати факт завжди легше...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39