Відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови РДА

У селі Плоске холодно у дитячому садку, а в Завидів не регулярно ходить автобус

20 Січня 2018, 12:32

У середу, 17-го січня, відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови райдержадміністрації Іваном Сопігою в селах Плоске та Українка.

Про це провыдомляэ прес-служба Острозької РДА.

Приємно відзначити активну участь жителів, яким не байдужі проблеми рідного села. Працівники ДНЗ «Дзвіночок», що у селі Плоске, звернулися з проханням допомоги у вирішенні проблеми дотримання температурного режиму у приміщенні дитячого садочка. Вихователі розповіли, що маленькі дітки змушені сидіти одягнуті у декілька кофтинок, а деякі батьки навіть відмовляються приводити дітей в садок через холод.


 

Вже вкотре жителі села Завидів скаржаться на місцевого водія автобуса «Рівне-Плоске», який відмовляється підвозити дітей до Плосківської школи.

Такими ж активними є і жителі села Українка, які розповіли про необхідність встановлення дитячого майданчика у селі, адже дітям нема куди піти гратися. Чимало жителів скаржаться на погану роботу стаціонарних телефонів у селі.

Вислухавши усі скарги та пропозиції громадян, перший заступник голови райдержадміністрації пообіцяв з кожною ситуацією і проблемою розібратися більш детально та взяв під особистий контроль усі питання, які необхідно вирішити першочергово.