Острог: молодика затримали на спробі дати хабар

19 Січня 2018, 18:15
6761

В Острозі поліція конфіскувала автомобіль у 22-річного молодика, який спочатку втікав від правоохоронців, а згодом накинувся на інспекторів з образами та агресією. Через деякий час цей молодий чоловік з’явився до відділу поліції домовлятися про надання хабара за повернення вилученої автівки.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Працівники патрульної поліції на одній з автодоріг Острога побачили автомобіль, який рухався з явним перевищенням швидкості. На вимогу поліцейських зупинитися водій лише додав газу. Порушника правоохоронці наздогнали. Належних документів для права керування він не надав, натомість накинувся на інспекторів з образами та агресією.

3

 

Цю подію належним чином було задокументовано. На 22-річного мешканця області склали адміністративні проколи за ч.2 ст.122, ст.122-2, ч.1 ст.126 та ст.185 КУпАП України. Його автомобіль «Opel Vektra» на польській реєстрації вилучили і помістили на територію відділу поліції.

Наступного дня молодик прийшов до начальника Острозького ВП ГУНП у Рівненській області і зухвало заявив, що машину треба повернути, зрозуміло - за «викуп». Наступного разу пообіцяв прийти з «потрібною» сумою. Посадовець поліції про такий «візит» відразу повідомив працівників Рівненського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. За матеріалами ВБ слідчим відділенням Острозького ВП за фактом пропозиції неправомірної вигоди було розпочато кримінальне провадження – ч.3 ст.369 КК України.

1

 

Впевнений, що за гроші може вирішити всі свої питання, нахабний молодик знову з’явився до очільника відділу поліції і з насмішкою поклав на стіл 1000 гривень, у якості хабара. На цьому зустріч і закінчилася – на місці події фігуранта затримали оперативники внутрішньої безпеки НПУ та працівниками поліції Рівненщини.

Наразі слідчими готуються матеріали, щодо оголошення хабародавцю підозри у вчиненні кримінального правопорушення, відповідальність за яке – від 4 до 8 років позбавлення волі.

Коментарі
20 Січня 2018, 22:53
Та мало пацан прідложив, от його і пов"язали, хто ж за косарь справи рішає зараз. Лох він і в африці - лох!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024