Жителя Острога підозрюють в організації наркобізнесу

12 Серпня 2022, 10:29
Жителя Острога підозрюють в організації наркобізнесу 2403
Жителя Острога підозрюють в організації наркобізнесу

Жителю Острога повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також неодноразовому збуті психотропних речовин.

У середу, 10 серпня, за місцем проживання підозрюваного та трьох інших фігурантів провадження провели санкціоновані обшуки. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненщини. 

У ході обшуків вилучили близько 60 грамів метамфетаміну, орієнтовною вартістю за цінами «чорного ринку» близько 200 000 гривень. 

Крім того, знайшли сушене листя канабісу, близько 5 літрів прекурсорів, а також обладнання для кустарного виготовлення та вживання наркотичних речовин, ваги, сліп-пакети, грошові кошти, засоби зв’язку, кастет. 

Також вилучили стартовий пістолет, пристрій для відстрілу гумових куль марки «STALKER», 50 набоїв до нього та ще 12, за попередніми даними бойових, патронів.

Наразі у кримінальному провадженні призначили ряд експертиз, після проведення яких будуть вирішувати питання щодо повідомлення про підозри трьом іншим особам. 

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу Рівненського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Читайте деталі: Оборудки з наркотиками в Острозі проводив колишній міліціонер, – поліція

 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром