Чотири жінки Острозького району отримали почесне звання «Мати-героїня»

18 Січня 2018, 15:51
7535

Вручили почесне звання «Мати-героїня» жінкам Острозького району, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

Перший заступник голови райдержадміністрації Іван Сопіга під час виїзних прийомів громадян у село Плоске та Українку вручив свідоцтва «Мати-героїня» та нагрудні знаки за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку чотирьом жінкам.

Нагрудні знаки «Мати-героїня» отримали:

  • Надії Абдуллаєвій – матері п’яти дітей
  • Інні Тимняк – матері десяти дітей
  • Людмилі Яворницькій – матері п’яти дітей
  • Людмилі Павлишиній – матері п’яти дітей.




 

Почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку.

Нагадаємо, що минулоріч президент Петро Порошенко підписав Указ, яким присвоїв звання «Мати-героїня» 151 жінці Рівненської області. За попередньою інформацією, 8 із них з Острожчини. 30 березня (2017 року), відбулося засідання колегії РДА, на якому семи жінкам Острозького району вручили почесне звання «Мати-героїня, а 31 березня, під час сесії острозької міської ради почесне звання «Мати-героїня» вручили Ларисі Кулініч.

За матеріалами прес-служби Острозької РДА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39