Як острожанка та поляк одружилися за добу

17 Січня 2018, 21:17
Фото не є прямою ілюстрацією 4267
Фото не є прямою ілюстрацією

Упродовж 2017 року в Рівному успішно функціює послуга «Шлюб за добу». Одними з тих, хто скористалися послугою, стали острожанка Ірина та мешканець Польщі Каміль.

Я родом з Острога, там народилась, вчилась і працювала. Отримавши карту поляка виїхала на постійне місце проживання до Польщі. Ось вже три роки як живу там. Саме в Польщі закохалася в Каміля, і вже більше двох років ми живемо разом, – розповіла пані Ірина сайту ВСЕ.

Жінка зазначає, що про шлюб пара думала давно, але щоб одружитись у Польщі, їй, як українці, ще не один рік потрібно чекати підтвердження.

Улітку 2017 року закохані приїхали в Україну провідати батьків та друзів Ірини та дізналися про можливість одружитись за добу.

Ми швиденько зібрали всі документи, і реально за добу одружились! Нас розписали без 15 хв до закриття РАГСу. Уявіть, телефоную подрузі з Рівного: «Привіт, що робиш? А чоловік вдома? Вдягайтесь і їдьте до РАГСу, будете свідками». Та ми одружилися в джинсах і кросівках, навіть не фотографувались (сміється. - ред.). Лас-Вегас по-українські, тільки все офіційно. Тепер я Ірина Войцюшкевич, – продовжує острожанка.

 


 

Нагадаємо, що якщо пара хоче скористатися послугою «Шлюб за добу», їй необхідно підготувати і принести всі необхідні документи до рівненського міського будинку культури,  а саме одруження коштує 2,5 тис. гривень.

В Острозі така послуга наразі недоступна.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024