Рідні загиблого в ДТП військового з Острога передали гроші онкохворій дівчинці

25 Липня 2022, 20:25
Рідні загиблого в ДТП військового з Острога передали гроші онкохворій дівчинці 2422
Рідні загиблого в ДТП військового з Острога передали гроші онкохворій дівчинці

Анатолій та Ганна Столяри, батьки загиблого у ДТП військового з Острога Сергія Столяра, передали 10 тисяч гривень онкохворій дівчині. 

Про це на своїй фейсбук-сторінці написала керівниця благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар'яна Рева. 

З нею зв`язались рідні Сергія та попросили контакти дитини з онкоцентру, щоб передати допомогу – кошти з зарплатної картки сина. 

«Я не розумію, якими словами можна передати слова вдячності батькам, які поховали сина Героя і допомагають іншим людям. Я маю таких слів, у мене лише сльози на очах і в серці. Можливо, ви маєте такі слова – напишіть в коментарях. Для рідних це важливо», – пише благодійниця. 

Батьки перерахували 10 тисяч гривень для дівчинки з Хмельницької області Анастасії Козярук. Дитина пройшла значну частину лікування пухлини головного мозку, але попереду ще кілька місяців в лікарні і гроші треба дуже.

Фото Мар'яни Реви
Фото Мар'яни Реви

Я знаю, що Україна переможе. Бо ми маємо таких людей.

«Дякую батькам Сергія, Анатолію і Ганні Столярам. Дякую за Сина і за допомогу. Вірю, що Ваш Син зараз біля Господа, там де немає тривог і печалі», – додала Мар'яна Рева. 

Нагадаємо, 16 червня наслідок ДТП на Дубенщині, в якій зіткнулись легковик та вантажівка, загинув 22-річний військовий з Острога Сергій Столяр. Згодом його батьки передали волонтерам на армію гроші, зібрані на похороні сина. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024