Юрій Вознюк за три роки ні разу не їздив у закордонні відрядження

15 Січня 2018, 15:10
6235

Вісім народних депутатів з Рівненщини за три роки роботи 56 разів їздили у закордонні відрядження до 20 країн, усі разом провели 560 днів у відпустках та майже три місяці на лікарняних. За свою роботу народні обранці отримали майже 3,4 мільйона гривень зарплати.

«Четверта влада» отримала із апарату Верховної Ради України інформацію про усі відрядження, основні відпустки та відпустки за власний рахунок, лікарняні та зарплати восьми нардепів з Рівненщини (Сергій Євтушок, Олександр Дехтярчук, Олег Осуховський, Вадим Сидорчук, Юрій Вознюк, Андрій Лозовий, Віталій Корчик та Василь Яніцький) з часу обрання у листопаді 2014 року до листопада 2017-го.

З держбюджету на забезпечення відряджень нардепи витратили близько 423 тисяч гривень. В цю суму ввійшли витрати на готель, проїзд та добові парламентарям.

Це при тому, що більшість відряджень фінансувалися іноземною стороною, за власний рахунок посадовців, або ж спільно з парламентом. Однак, загальні видатки з українського бюджету дещо більші, оскільки для делегацій Верховна Рада ще оплачує послуги Залу офіційних делегацій в аеропорту «Бориспіль», доїзд до аеропорту і звідти, придбання сувенірної продукції для іноземних партнерів.

У закордонні відрядження хоча б раз їздили майже всі нардепи з Рівненщини, окрім Юрія Вознюка.

У закордонні відрядження хоча б раз їздили майже всі нардепи з Рівненщини, окрім Юрія Вознюка.
У закордонні відрядження хоча б раз їздили майже всі нардепи з Рівненщини, окрім Юрія Вознюка.

 

Народний депутат Юрій Вознюк, який представляє інтереси виборців 153 виборчого округу до якого також входить частина Рівного, а також Острог, Гощанський, Корецький, Острозький та Рівненський райони, за три роки не здійснив жодного закордонного відрядження.

У парламенті нардеп є заступником голови Комітету з питань податкової та митної політики. На відміну від інших, за даними апарату Верховної Ради, Вознюк користався правом оплачуваної відпустки лише раз на 39 днів. Ані відпусток за власний рахунок, ані лікарняних посадовець не брав.

За роботу у Верховній Раді протягом трьох років Юрій Вознюк отримав 433,5 тисячі гривень.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024