Меблеве підприємство запускає виробництво на Острожчині

14 Липня 2022, 13:32
Меблеве підприємство запускає виробництво на Острожчині 2963
Меблеве підприємство запускає виробництво на Острожчині

На Острожчині відбулося відкриття ліній підприємства «Ескада-М». Це перше у громаді виробництво з часів незалежності. 

Після повної реконструкції тут буде понад 10 тисяч квадратних метрів виробничих площ і 1500 метрів квадратних під офісні приміщення, розповідають у пресслужбі Рівненської ОДА. 

Компанія «Ескада-М» є виробником шпонованих плит. На сьогодні вона збільшила потужності. У період воєнного стану розвиток місцевого бізнесу є дуже важливим для області, переконаний начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Він побував на офіційному відкритті ліній виробництва на Острожчині.

«Ми продовжуємо розвивати на Рівненщині меблевий кластер. І на прикладі «Ескада-М» чітко видно, як між собою взаємодіє місцевий бізнес, створюючи в області додану вартість на кожному етапі виробництва, коли ДСП-плита з одного підприємства Рівненщини потрапляє на виробництво іншого на Острожчині. Це і є та синергія та кооперація від якої залежать податки в області», – прокоментував Віталій Коваль.

На думку очільника області, такі відкриття виробництв надихають. Адже це результат взаємодії влади з бізнесом. А коли інвестори не бояться вкладати кошти, відкривають підприємства, створюють нові робочі місця, забезпечують в регіоні соціальну стабільність, то це найкраща допомога ЗСУ, громадам, області і в цілому Україні.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром