Студентка Острозької академії службу в ЗСУ поєднує з навчанням

09 Липня 2022, 13:11
Ніка Коробко 740
Ніка Коробко

Студентка Національного університету «Острозька академія» Ніка Коробко служить на посаді стрільця-медика у Третій роті батальйону оперативного реагування (БОР) «Луцьк».

Ніка – випускниця спеціальності «Національна безпека», зараз навчається за спеціальністю «Початкова освіта з поглибленим вивченням англійської мови». Про це розповідають на сайті Острозької академії

Дівчина розповідає, що поєднувати навчання в університеті і службу було не досить важко. Побратими розуміли й допомагали Ніці, давали їй трохи більше вільного часу. Викладачі Острозької академії завжди ставилися з розумінням. Саме під час ротації Ніка складала іспит із національної безпеки.

«Навчання під час війни – це дуже важливо. Багато знань, які отримала в Острозькій академії, мені зараз допомагають. Я навіть використовувала певну літературу для бойових завдань», – зазначає Ніка.

Ніка Коробко розповідає, що з перших днів, як вона доєдналася до батальйону оперативного реагування «Луцьк», Острозька академія завжди пропонувала допомогу. Зокрема 8 липня університет надав 3-ій роті БОР «Луцьк», де служить дівчина, необхідні медикаменти. 

Ніка Коробко бажає Україні найшвидшої перемоги й відвоювання нашої незалежності, за яку ми боролися упродовж багатьох століть. 

«Зараз у нас і всіх майбутніх поколінь є шанс жити у вільній, красивій, квітучій, незалежній державі. Слава Україні!», – підсумовує Ніка.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024