Шість причин купити квартиру у житловому комплексі ESTATE

01 Липня 2022, 14:20
ЖК ESTATE Реклама 1064
ЖК ESTATE

Нині у на Рівненщині та містах поряд зводиться багато житла. Тому купити квартиру в Рівному нескладно. Куди складніше – грамотно вкласти свої заощадження і придбати насправді надійне і комфортне житло, яке служитиме господарям багато років. 

Житловий комплекс ESTATE – це дев'ять квартир у для людей, які прагнуть жити у комфорті.

Чому варто обрати квартиру саме тут? Пояснюємо!

  1. Ми продаємо лише ГОТОВІ квартири. Для продажу готові однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Вам не потрібно чекати завершення черги будівництва чи вкладати кошти у житло, яке ще не збудували. Квартири готові до облаштування і зробити це ви можете на свій смак! 
  2. Закрита територія. Приватний дитмайданчик, територія встелена лофт бруківкою - доступ до території навколо будинку мають лише власники, жодних сторонніх осіб!
  3. Експлуатаційна тераса на даху. Наш житловий комплекс - єдиний у місті має експлуатаційну терасу на даху. Повірте, ці краєвиди варті того, щоб сповна відчути життя міста. Уявіть як ви будете приймати гостей не у квартирі, а на свіжому повітрі на даху будинку або ж - просто вечеряти з видом на найкращий захід сонця.
  4. Обов'язкова газифікація до кожної квартири. У вашому домі одразу буде індивідуальне опалення, ви самі вирішуватиме як і коли зігрівати свою оселю.
  5. Комплексна система безпеки. На території всього комплексу ESTATE працюють камери відеоспостереження. За потреби - власник житла може отримати доступ до відеоархіву.
  6. Власна парковка та гаражі. Ваше авто чи транспорт гостей завжди будуть мати своє місце. Ми подбали і про відкритий паркінг і про шість просторих гаражів у будинку. Жодних турбот про те, де лишити авто!

Житловий комплекс ESTATE – це про нерухомість з продуманим плануванням,  хорошим наповненням та за доступною ціною. 

Наша команда змогла  перетворити типові проекти квартир на індивідуальні історії, які вже чекають своїх власників. Великі площі навіть однокімнатних квартир (понад 42 м²) дозволять господарям за потреби вдало зонувати простір і з максимальним комфортом використати усю територію власного дому.

Отже, квартири у ЖК ESTATE  мають міцні вхідні двері, гіпсову штукатурку стін, цементно-піщану шліфовану підготовку під підлогу, в повному об’ємі систему опалення з котлом, терморегуляторами, внутрішньоквартирну мережу водопроводу та каналізації, прокладену електромережу.

Наша місія – створити простір, де ви щоденно будете насолоджуватися життям!

Більше деталей за телефоном:

  • +38096 870 0000

Також слідкуйте за ЖК ESTATE у соцмережах:

Читайте також: В Острозі збудували житловий комплекс з терасою на даху: які ціни на квартири

 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024