Школярі Острозької громади вибороли 9 призових місць на обласних олімпіадах

21 Червня 2022, 16:02
В Острозькій громаді преміюють 16 вчителів за перемоги учнів в олімпіадах 1765
В Острозькій громаді преміюють 16 вчителів за перемоги учнів в олімпіадах

У 2021/2022 навчальному році 13 учнів 7-11 класів з Острозької громади представляли Рівненський район на обласному етапі у восьми олімпіадах. 

Про це за підсумками навчального року Район.Острог розповів начальник управління освіти, молоді та спорту Острозької міської ради Віктор Самчук.

Переможцями обласного етапу стали 8 учнів, які вибороли 9 призових місць: двоє здобули перші місця, двоє – другі та п'ятеро мають треті місця: 

  • П'ятикласник Максим Мирончук, учень навчально-виховний комплекс «Оженинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (ліцей) - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» імені Тараса Григоровича Шевченка посів перше місце у обласному етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.
  • Учень 8 класу Олександр Єсін Острозької загальноосвітньої школи №1 посів перше місце у обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, а також третє місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.
  • Учениця 10 класу Острозької ЗОШ №1 Анна Сивук здобула перше місце у ІІІ етапі олімпіади з польської мови та літератури.
  • Ще одна школярка з Острозької ЗОШ №1 Евеліна Мединська (8 клас) посіла друге місце у обласному етапі олімпіади з польської мови та літератури
  • Самуель-Андрій Белявський – семикласник з Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» – здобув друге місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури.
  • Дев'ятикласниця Дарья Матвійчук з навчально-виховного комплексу «Оженинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (ліцей) - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» імені Тараса Григоровича Шевченка виборола третє місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури.
  • Даниїл Лізак (10 клас), учень Хорівської загальноосвітньої школи, посів третє місце в обласному етапі олімпіади з польської мови та літератури.
  • Софія Абрамович, учениця 10 класу Острозького НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» здобула третє місце на обласному етапі олімпіади з польської мови та літератури.
  • Дарина Рудюк, учениця 10 класу навчально-виховного комплексу «Межиріцька загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)» посіла третє місце в обласному етапі олімпіади з географії.

У ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в Рівненській області учні громади посіли два другі місця: 

  • Десятикласниця Вікторія Дем'янчук з НВК «Оженинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (ліцей) – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» імені Тараса Григоровича Шевченка здобула друге місце у ІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в Рівненській області (відділення хімії та біології, секція зоологія).
  • Назар Пінчук, 10-класник Острозького НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» посів друге місце в ІІ етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в Рівненській області (відділення хімії та біології, секція медицина)

16 учителів, які підготували переможців обласного етапу олімпіад, конкурсів, фестивалів отримають премії.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром