В Острозі відбувся кінопоказ за участі акторів фільму «Черкаси»

10 Червня 2022, 18:50
В Острозі відбувся кінопоказ за участі акторів фільму «Черкаси» ФОТО 932
В Острозі відбувся кінопоказ за участі акторів фільму «Черкаси»

В Острозі відбувся показ художнього фільму «Черкаси» режисера Тимура Ященка та короткометражного фільму «Бульмастиф» режисерки Анастасії Буковської.

У четвер, 9 червня, до Острога приїхали актори стрічки в рамках проєкту «FILM AIR FROM UKRAINE» для збору коштів у БФ «Український Мистецький Фонд» • CF «Ukrainian Art Foundation» на допомогу Збройним силам України. Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповіла начальниця відділу культури і туризму Острозької міськради Ольга Лозюк. 

На зустріч з острожанами завітали Євген Ламах, Василь Процюк та Ігор Горбатенко. 

«Враження від перегляду захоплюють дихання. Кожен глядач відчув особливі емоції та переживання від перегляду фільмів. Особливо мене вразило те, що людина протягом свого життя має перенести різні психологічні та емоційні стани, в залежності від того, що їй доводиться пережити у житті, в цей час людина схильна змінюватися як у кращу, так і гіршу сторону, але важливо є те, що протягом цього нелегкого життєвого випробування не загубити себе, справитися з своїм внутрішнім станом і жити якось з цим усім далі. Так як фільм «Черкаси» знятий за реальними подіями, то він дає відповіді на багато запитань: ЧОМУ? Фільми мегакруті, що надовго залишаться в наших серцях», – поділилась враженнями керівниця інформаційно-туристичного центру Острога Алла Маслянчук.
Читайте такожОнук Марії Примаченко на війні: «Моя бабуся передчувала, що нас чекає щось страшне»
 
 

 
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром