«Малі міста – великі враження»: острозький проект у фіналі всеукраїнського конкурсу

05 Січня 2018, 11:28
Татарська вежа в Острозі 6412
Татарська вежа в Острозі

До фіналу всеукраїнського конкурсу «Малі міста – великі враження» увійшов проект «Створення арт простору «Культурний барбакан», підготовлений Відділом культури і туризму Острозької міської ради.

Журналісти Район.Острог поцікавилися про деталі у співавторки проекту Олесі Гощук:

– Цей проект стосується Татарської вежі. Суть в тому, щоб створити в просторі вежі локацію для мистецьких подій: побудувати всередині сцену та місця для сидіння, зробити освітлення. І звісно, подбати про благоустрій території, де стоїть ця пам'ятка, позрізати дерева, що проросли на вежі. Таким чином ми створимо там літній майданчик для концертів, театральних вистав та інших мистецьких подій. Важливо здійснити всі етапи цього проекту, бо тільки коли Татарська вежа буде залучена до туристичної та культурно-мистецької сфери міста, можна буде говорити про майбутні проекти по реставрації цієї пам'ятки.

Враховуючи, що 10 проектів отримали однакову кількість балів, експерти прийняли рішення провести захист 20 проектів-фіналістів.

До 6 січня 2018 року всім фіналістам будуть надіслані листи з переліком документів, які необхідно підготувати до захисту проекту, та повідомлено про дату та час зустрічі з експертною радою.

Крім проекту з Острога Рівненщину представлятиме проект «Міжнародний театрально-музичний фестиваль «ДОБРЕ ПОРУЧ» підготовлений відділом стратегічного розвитку Гощанської селищної ради.

За інформацією: Міністерство культури України

Коментарі
05 Січня 2018, 15:12
ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ перш ніж щось публікувати про відділ культури і туризму - отримати на це дозвіл начальника відділу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br/>Непогано було б поцікавитись, хто автор проекту. Хто, на хвилиночку, не спав 4 доби, щоб його подача стала можливою!!!!!!!!!!!!! А заразом спитати &quot;можна щось про Культурний барбакан написати? І що?&quot;
05 Січня 2018, 15:50
100% підтримую! Бурхливі оплески!
05 Січня 2018, 15:57
Хто написав коментар від мого імені?
06 Січня 2018, 04:21
Чим ви переймаєтеся? На цьому ресурсі завжди такий рівень інформації... Журналістські стандарти відпочивають. Головне джерело - &quot;Фейсбук&quot;!!!! Здається, я відчуваю школу одного з редакторів рівненськОГО &quot;інформресурсу&quot;.<br/>Цікаво, за що і хто їм платить кошти?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром