Опублікували фотоспогади з відвідин Леонідом Крачуком Острозької академії

11 Травня 2022, 14:42
Леонід Кравчук в Острозькій академії ФОТО 803
Леонід Кравчук в Острозькій академії

Президент України 1991-1994 років Леонід Кравчук був головою наглядової ради Національного університету «Острозька академія».

В університеті з глибоким сумом сприйняла звістку про смерть президента та опублікували фотоспогади з його відвідин Острозької академії. 

Леонід Кравчукм був почесним академіком Острозького академічного братства. 28 років тому 12 квітня він підписав Указ «Про утворення Острозького колегіуму», який сьогодні став Національним університетом «Острозька академія». 

«За участі Леоніда Макаровича було обговорено та розглянуто перспективні плани подальшого розвитку Острозької академії як закладу, що має містоутворюючий статус та особливе значення в історії української національної освіти. Впевнені, що вони будуть реалізовані в пам’ять про Леоніда Макаровича Кравчука, ім’я якого назавжди вписане в новітню історію відродження нашого університету. Завжди з приємністю згадуємо неодноразові візити Леоніда Кравчука до Острозької академії та блискучі виступи перед нашими спудеями та професорами», – пишуть на сторінці університету. 

Нагадаємо, Президент України Леонід Кравчук помер 10 травня після тривалої хвороби. 
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024