Волинська інвестиційна група відкрила магазин на Закарпатті

27 Грудня 2017, 15:08
2893

Напередодні Новорічних свят, 22 грудня, Компанія «SPAR Україна Корпорейшн», (Інвестиційна Група VolWest Group (м. Луцьк) відкрила франчайзинговий магазин у місті Виноградів Закарпатської області. Це восьмий торговий об’єкт світової ритейлерської мережі в Україні.

Виноградівський SPAR, площею 434 м.кв., розташований у центральній частині міста за адресою: вулиця Миру, 33.

Новий магазин SPAR здивує покупців сучасним дизайном, цікавими нестандартними рішеннями рітейлу та домашньою атмосферою.

Супермаркет SPAR у Виноградові втілює головні цінності SPAR. 90% продукції в новому магазині – це товари від українських виробників, а також товари Private Label міжнародних і українських компаній.

Всі співробітники магазину пройшли навчання та здобули навики роботи з використанням новітніх технологій роздрібної торгівлі та дотриманням високих стандартів SPAR International в сфері обслуговування клієнтів.

У SPAR покупці можуть придбати смачну піцу, бургери, хот-доги, паніні, сандвічі, за приготуванням яких можуть спостерігати клієнти, а також перекусити у експрес-кафе смачним бізнес-ланчем, а також випити запашної кави з тістечками.

Відкриття супермаркету супроводжувалось святковою програмою з розіграшами цінних призів, спеціальними пропозиціями та акціями для покупців.

В наближчий планах компанії «SPAR Україна Корпорейшн» відкрити ще декілька магазинів у Закарпатській та інших областях західної України.

Детальна інформація для партнерів розміщена на сайті www.spar.ua та на сторінці у соціальній мережі Фейсбук www.facebook.com

Довідка

На сьогоднішній день SPAR – це найбільша в світі мережа маркетів, супермаркетів і гіпермаркетів, що працює в 42 країнах світу на 4-х континентах, налічує більше 12300 магазинів, в яких більше 370 000 співробітників забезпечують передовий сервіс щодня для 13 мільйонів покупців. Товарообіг мережі SPAR за рік складає понад 33 мільярди євро.

VolWest Group – інвестиційна група, що працює на ринку приватного капіталу. Компанія заснована у 1992 році та працює у 15 видах діяльності. Основним завданням VolWest Group є ефективне стратегічне управління бізнес-проектами. Компанія інвестує в стійке зростання бізнесу Групи, спрямоване на збільшення його акціонерної вартості, диверсифікацію ризиків та лідерство на ринках присутності. Центральний офіс знаходиться у місті Луцьку.

Основними франчайзинговими інвестиційними проектами компанії є мережа супермаркетів «Наш Край» (15 років досвіду у рітейлі, 225 торговий заклад); мережа гіперлокальних видань «Район.IN.UA» (17 видань), мережа SPAR (8 торгових закладів).













 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024