Оженин: повідомили деталі страшної трагедії

23 Грудня 2017, 12:37
12613

Матір та троє синів учора, 22 грудня, близько шостої ранку поспішали на потяг, що прямував до Києва. Двоє братів встигли перебігти колії, а матір із середнім сином потрапили під потяг.

55-річний батько, житель села Білашів, автомобілем привіз до залізничної станції «Острог», що у селі Оженин свою 53-річну дружину та трьох синів: 25-ти, 17-ти та 9-ти років синів, які збиралися у Київ до родичів. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Усі четверо спізнювались, тож коли помітили потяг, кинулися перебігати колії, аби встигнути на нього. Старший та наймолодший сини встигли перетнути колії, а ось матір затрималася. Це помітив 17-річний син, який кинувся їй допомогти. Утім жінка таки потрапила під потяг, і від отриманих травм загинула на місці події.


 

17-річного юнака госпіталізували у хірургічне відділення Острозької центральної районної лікарні. Медики у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму живота та розрив селезінки.

Небайдужих просять допомогти хлопцю, який потрапив під потяг

За фактом порушення правил безпеки руху залізничного транспорту, що спричинило загибель людини поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України.


 

Правоохоронці звертаються до громадян бути максимально обережними, перетинаючи залізничні колії та перебуваючи поблизу них. Адже людське життя – то найдорожче і не варто робити поспішних та необдуманих вчинків задля буденних потреб чи задоволення.

Коментарі
23 Грудня 2017, 16:16
ст.кривин поезд приходит на 4 путь постоянно на 1 -2 колии грузовые поезда.Так что людям с сумками детьми надо обходить чуть ли не под Славутой.Поезда затягивают посадка не с перона а с рельсов. Освещение не всегда горит. Вот что и приводит к таким случаям.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром