Острог заручився підтримкою американського міста Боферт

16 Березня 2022, 11:06
Острог заручився підтримкою американського міста Боферт 738
Острог заручився підтримкою американського міста Боферт

Острозька громада розпочинає співпрацю задля підтримки України у протидії російській агресії з містом Боферт (Південна Кароліна, США).

Про це йдеться на сторінці Острозького міського голови Юрія Ягодки у фейсбуці.

Раніше Юрія Ягодка провів переговори по онлайн-зв'язку з очільником Боферта Стівеном Мюррем.  Аби допомагати Острогу, який приймає переселенців і забезпечує продуктами й медичними препаратами постраждалих українців і наших військових, у місті Боферт відкрили благодійний рахунок зі збору коштів для Збройних сил України та для допомоги Острожчині.

16 березня надійшла нова інформація. Американські партнери Острога розробили значки у вигляді прапора України, які планують продавати по 20 доларів кожен. А всі отримані гроші надійдуть на допомогу нашому місту  та Україні.

Показати свою підтримку для України можна, придбавши скляний значок українського прапора або магніт, який створений місцевим вітражистом Грегом Роулзом. Повна вартість (20 доларів) буде пожертвувано на Фонд Боферта для допомоги Україні. Місто Боферт використовує свій рахунок для того, щоб зібрати кошти для міста Острога в Україні, так як в цій країні вирує війна. Боферт узяв під опіку Острог, як місто побратим. Значки доступні в Галереї Тібольт», – розповідають про проєкт.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024