Азіатська кухня по-острозьки: як одна сім'я здійснює свою мрію
Нещодавно наше місто сколихнула новина, що в Острозі буде перший сервіс доставки азіатської кухні. Проте, не менш цікавим для усіх містян стало те, що ця ідея та її втілення виникло в наших острожан, доньки та матері – Євгенії та Лариси Конончук.
Ми не впустили нагоди поспілкуватися з ними, адже їхня справа є прикладом того, як потрібно не боятись втілювати власну мрію.
– «Таке-Саке» – це сімейна справа, – розповіла Євгенія Конончук. – Наша команда складається лише з членів нашої родини. За реалізацію кожного замовлення наразі безпосередньо відповідають троє людей. А саме – я, Євгенія Конончук, автор ідеї, ФОП, шеф-кухар, веду соцмережі, частково приймаю замовлення, іноді навіть сама їх доставляю, мій чоловік і партнер Андрій – розділяє зі мною вирішення всіх організаційних питань, оператор замовлень, кур’єр та моя мама – Лариса, власне людина, яка передала мені всі свої знання і таланти до кулінарії, другий наш кухар і порадник в усіх питаннях. А так допомагають зі свого боку усі – тато, сестра (яка розробила і постійно вдосконалює для нас всю системну підтримку), тітка, бабуся, друзі.
Також Євгенія поділилась, що ще зі школи марила ідеєю мати власний ресторан чи бар, щось креативне і нетипове, мріяла розвивати рідне місто, показати, що і в провінції можливі сервіс, якість, оригінальність і водночас доступність по цінах. Потім, захопившись кулінарією, захотіла не лише займатися адмініструванням, а й готувати.
– Розвиток і розширення – це наша мета, на черзі багато нових фантастичних страв, які взагалі не представлені в рестораціях України, стаціонарний заклад для відвідувачів і багато цікавинок. Щодо процесу приготування – ми не професійні кухарі і не маємо комерційного підходу до справи, ми готуємо як для себе, з відбірних якісних свіжих продуктів, які купуються щодня (ніякого замороженого м’яса чи напівфабрикатів, окрім несезонних продуктів – спаржі чи імпортного – креветок та ін.) і які смакують нам самим, готуємо кожну страву індивідуально перед видачею (окрім мінімальних заготовок з нарізаних овочів), наша мета – робити якісно, швидко, багато і доступно, – наголосила Євгенія.
Наразі починання креативних острожан отримали широку підтримку. Уже з’явилися перші постійні клієнти та багато вдячних відгуків у соцмережах. Ми ж бажаємо для родини Конончуків втілення всього задуманого та розвитку їхньої справи, а для наших читачів – смачного.
Автор: Інна СОБКО
Коментарі