Азіатська кухня по-острозьки: як одна сім'я здійснює свою мрію

29 Грудня 2017, 11:18
9113

Нещодавно наше місто сколихнула новина, що в Острозі буде перший сервіс доставки азіатської кухні. Проте, не менш цікавим для усіх містян стало те, що ця ідея та її втілення виникло в наших острожан, доньки та матері – Євгенії та Лариси Конончук.

Ми не впустили нагоди поспілкуватися з ними, адже їхня справа є прикладом того, як потрібно не боятись втілювати власну мрію.

– «Таке-Саке» – це сімейна справа, – розповіла Євгенія Конончук. – Наша команда складається лише з членів нашої родини. За реалізацію кожного замовлення наразі безпосередньо відповідають троє людей. А саме – я, Євгенія Конончук, автор ідеї, ФОП, шеф-кухар, веду соцмережі, частково приймаю замовлення, іноді навіть сама їх доставляю, мій чоловік і партнер Андрій – розділяє зі мною вирішення всіх організаційних питань, оператор замовлень, кур’єр та моя мама – Лариса, власне людина, яка передала мені всі свої знання і таланти до кулінарії, другий наш кухар і порадник в усіх питаннях. А так допомагають зі свого боку усі – тато, сестра (яка розробила і постійно вдосконалює для нас всю системну підтримку), тітка, бабуся, друзі.

2

2

 

Також Євгенія поділилась, що ще зі школи марила ідеєю мати власний ресторан чи бар, щось креативне і нетипове, мріяла розвивати рідне місто, показати, що і в провінції можливі сервіс, якість, оригінальність і водночас доступність по цінах. Потім, захопившись кулінарією, захотіла не лише займатися адмініструванням, а й готувати.­

– Розвиток і розширення – це наша мета, на черзі багато нових фантастичних страв, які взагалі не представлені в рестораціях України, стаціонарний заклад для відвідувачів і багато цікавинок. Щодо процесу приготування – ми не професійні кухарі і не маємо комерційного підходу до справи, ми готуємо як для себе, з відбірних якісних свіжих продуктів, які купуються щодня (ніякого замороженого м’яса чи напівфабрикатів, окрім несезонних продуктів – спаржі чи імпортного – креветок та ін.) і які смакують нам самим, готуємо кожну страву індивідуально перед видачею (окрім мінімальних заготовок з нарізаних овочів), наша мета – робити якісно, швидко, багато і доступно, – наголосила Євгенія.

Наразі починання креативних острожан отримали широку підтримку. Уже з’явилися перші постійні клієнти та багато вдячних відгуків у соцмережах. Ми ж бажаємо для родини Конончуків втілення всього задуманого та розвитку їхньої справи, а для наших читачів – смачного.

2

2

 

Автор: Інна СОБКО

Коментарі
29 Грудня 2017, 13:30
Що саме готують? Які страви? Чим та азіатська кухня приваблива? Нічого не зрозуміло. Інна Собко їх коштувала?
29 Грудня 2017, 15:46
А Читач статтю читав? Чи можливо Вам потрібно розказати, що собою є новина, стаття, рецензія, аналітика, звіт etc і що це різні жанри? Можу розповісти, що безглузде коментування - це спам. А щоб хто ненапружувався то поясню, що ця новина не про кухню, не про страви, а про історію наших містян, котрі не бояться експерементувати.
29 Грудня 2017, 19:54
Успіхів у всіх ваших починаннях!!!
29 Грудня 2017, 22:20
Дякую за Ваше нервове роз’яснення. Але я точно знаю різницю між жанрами. І що написане - не новина теж. Спокійно вам нагадаю, що частка "не" з дієсловами пишеться окремо; експерИмент - з И. Думаю, що наші креативні острожани хотіли б, щоб про них писали так же якісно, як і вони працюють. Дякую!
30 Грудня 2017, 00:43
В такому випадку, слово "куштувати" пишеться через "у" ))))))))
30 Грудня 2017, 00:47
Зрештою, коментарі відволікають від суті публікації. Натхнення і гарного настрою цим чудовим креативним людям!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024