Випускниця Острозької академії стане продюсеркою рівненського Суспільного телебачення

08 Грудня 2017, 15:58
4469 Джерело: 4vlada.com

Відома рівненська журналістка, спецкореспондентка телеканалу «Інтер» Інна Білецька стане продюсеркою регіональної філії Суспільного телебачення. Журналістка перемогла у відкритому конкурсі, змагаючись із шістьма іншими претендентами.  

Про це повідомляє портал «Четверта влада» із посиланням на сторінку у Фейсбук голова правління ПАТ «НСТУ» Зураб Аласанія. 

«5 грудня завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії. Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. Як проходив процес конкурсного відбору? 8 днів по 12 годин на день, 226 співбесід. Все це далося непросто, як кандидатам, так і правлінню, яке повним складом працювало як журі конкурсу», – пише Зураб Аласанія. 

- Я прочитала статут (Суспільної телекомпанії, - ред) і скажу одне: якщо це все так, як там написано - то я нереально хочу це робити. Більш детально про свої плани я зможу розповісти згодом, - сказала у короткому коментарі для РТБ Інна Білецька.

Зазначимо, що продюсер філії відповідатиме за увесь творчий контент, окрім новин. Оскільки робота потребує повної зайнятості, очевидно, що Інні Білецькій доведеться звільнятись із нинішнього місця роботи.

Довідково:

Народилася на Івано-Франківщині. З неповних двох років і досі – рівнянка. В дитинстві захоплювалася незворушністю густо нафарбованих ведучих, що оголошували програму передач на телебаченні. Мріяла про таку кар'єру. В одинадцятому класі частіше за інших прогулювала уроки – підпрацьовувала на одній з програм державного радіо. Закінчила Національний університет "Острозька академія" за фахом "Документознавство та інформаційна діяльність". З третього курсу – кореспондент телерадіокомпанії "Рівне1". З 2005 року – власний кореспондент телеканалу "НТН". На "Інтері" з 2008-го року.

Робота – це напруження і величезне задоволення. Репортерство дарує такий особливий адреналін, про який і мріяти не доводиться найекстремальнішим екстремалам. Вміння викликати людину на максимальну відвертість і в той самий час не залізти брудними руками їй в душу, кожен з нас виховує у собі все життя.

Одружена. Виховую найкращого у світі хлопчика. Люблю дитячий сміх; збирати гриби, добре в них розбираюся, дуже пишаюся своїм вмінням це робити майже професійно; читати, особливо підручники з педіатрії та неонаталогії; красивих і розумних людей. 

Коментарі
08 Грудня 2017, 19:29
<p>"якщо це все так, як там написано - то я нереально хочу це робити". Та звісно , - а от реально робити їй не хочеться . Журналістка....</p>
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром