В Острозькій академії відбулася церемонія вручення дипломів магістра — «Конвокація-2022»

15 Січня 2022, 13:21
В Острозькій академії відбулася церемонія вручення дипломів магістра — «Конвокація-2022» 1354
В Острозькій академії відбулася церемонія вручення дипломів магістра — «Конвокація-2022»

Студентам Острозької академії вручили дипломи магістра. 

Про це повідомлять на сайті університету

Подія відбулася у п'ятницю, 14 січня. 

Вітали випускників і вручали дипломи ректор НаУОА Ігор Пасічник, а також почесні гості — протектор Національного університету «Острозька академія», академік Острозького академічного Братства, член Наглядової ради НаУОА, кандидат економічних наук Роман Василишин, міський голова Острога Юрій Ягодка, депутат Рівненської обласної ради, випускник Острозької академії Віталій Ундір.

«У стінах Острозької академії ви зафіксували свою молодість, динаміку, любов, ставлення до нас. Сьогодні ж ви отримуєте не просто диплом, а диплом магістра Національного університету «Острозька академія». Це всеукраїнський бренд. Цей диплом засвідчує не тільки те, що ви будете фахівцями. Передусім ми вручаємо вам високе звання інтелігента й провідника української нації. Я впевнений, що кожний із вас служитиме своїй Вітчизні. Це буде вашою віддачею Альма-матер. Від сьогодні ви матимете чотири матері: перша – це та, яка народила, виплекала Вас. Друга – це Україна-Батьківщина, у якій Ви виросли. Третя – Матір Божа, а від неї четверта Ваша Альма-матер – це Острозька академія. Де б ви не були, ніколи не зрадьте цих чотирьох матерів», – зазначив Ігор Пасічник. 

До слова, серед випускників заочної форми є представники Збройних Сил України, зокрема оперативних командувань «Захід», «Північ» і«Схід».

Читайте також: В Острозькій академії підписали меморандум про співпрацю з міжнародним малайзійським університетом

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024