Скликають засідання виконавчого комітету Острозької міськради

13 Січня 2022, 18:00
Острозька міська рада 1228
Острозька міська рада

Відбудеться засідання виконавчого комітету Острозької міської ради. 
Про це повідомляють на сайті установи

Засідання проведуть у вівторок, 18 січня. 

Перелік питань: 

- Про звіт начальника управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування щодо стану дотримання Закону України «Про звернення громадян».

- Про стан дотримання виконавської дисципліни у виконкомі Острозької міської ради за ІІ півріччя 2021 року та завдання на І півріччя 2022 року.

- Про затвердження оперативного плану роботи виконкому Острозької міської ради на лютий 2022 року.

- Про стратегічний план дій з реформування системи інституційного догляду і виховання дітей в Острозькій міській територіальній громаді на 2022-2026 роки.

- Про затвердження Порядку забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа та складу комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

- Про встановлення тарифів на ритуальні послуги, які включено до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, що надаються фізичною особою-підприємцем ІВАНОВИМ Володимиром Павловичем.

- Про встановлення приватному підприємству «Тепло-Енергія» тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії (виробництво теплової енергії та постачання), установам та  організаціям, які фінансуються з державного та місцевих бюджетів.

- Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення  м. Острог.

- Про погодження інвестиційної програми з централізованого водопостачання та водовідведення комунального підприємства «Відродження» Острозької міської ради на 2022 рік.

- Про затвердження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення,   які   надаються комунальним  підприємством «Відродження».

- Про встановлення ФОП Сергію МЕЛЬНИКУ тарифу на теплову енергію (виробництво теплової енергії, її транспортування та постачання) для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.

- Розгляд заяв.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39