Керівники району та Острога разом зі студентами говорили про децентралізацію

25 Листопада 2017, 09:56
3597

Заступник голови районної ради Надія Дем’янчук, голова Острозької РДА Богдан Турович та секретар Острозької міської ради Іван Ткачук взяли участь у практичному семінарі студентів 3 курсу навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського. 

В рамках дисципліни «Муніципальне право» студенти виконали практичний проект «Децентралізація в дії», в ході якого досліджували актуальні питання щодо можливості об’єднання територіальної громади Острога та сільських рад в межах Острозького району, повідомляє сайт Острозької РДА.

Студентам був запропонований перелік пунктів, за якими вони мали охарактеризувати кожну з сільських рад.

1

 

Активним, цікавим та інформативним виявилось заняття як для студентів так і для гостей. Багато коментарів, запитань  прозвучало в обидві сторони учасників. Більше уваги звертали саме на власну думку студентів, їхнє майбутнє бачення цієї реформи в Україні. Перспективи та недоліки розвитку.

«Для себе ми зрозуміли, що маємо провести широку інформаційну кампанію для населення щодо переваг створення об’єднаної територіальної громади з центром в місті Острог» - говорить Богдан Турович.

2

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром