Острожани боргують КП «Теплоенергія» 150 тисяч гривень

24 Листопада 2017, 11:34
2564

Острожани скаржаться на якісь надання послух острозьким КП «Теплоенергія», проте в свою чергу жителі боргують підприємству 150 тисяч гривень.

Відсутність вільних обігових коштів перешкоджає проведенню масштабної реконструкції теплової мережі. Старі теплові мережі, значні теплові втрати, великі діаметри труб є причиною фінансової нестабільності підприємства. На постійному контролі перебуває робота з погашення заборгованості підприємства за енергоносії. У зв'язку з тривалою низькою температурою зовнішнього повітря в порівнянні з попередніми роками, підприємство, з метою забезпечення якісного теплопостачання, використало значно більше енергоносіїв, в основному, природного газу. Внаслідок чого, на початок опалювального періоду підприємство не змогло повністю розрахуватися за постачання природного газу з НАК «Нафтогаз України». йдеться у звіті директора Теплоенергії Віталія Хведася.

На початку сезону заборгованість підприємства для Нафтогазу становила 150,1 тис.грн. Заборгованості по інших енергоносіях на початок опалювального періоду 2017-2018 років, а також боргів по податках, виплаті заробітної плати підприємство не має. Існує борг населення перед Острозьким КП «Теплоенергія» за спожиту теплову енергію у розмірі 150 тис.грн.

«Якби населення сплатило кошти, які боргує для нашого підприємства, ми б мали можливість покрити борг перед Нафтогазом. Але є особи які вже кілька років Ми намагаємося витребуваний кошти з населення через суд, але кожен судовий позов обходиться нам у 1700 грн», – розповідає Віталій Хведась.

Коментарі
24 Листопада 2017, 15:03
Ой хай не 3.14здить! Той Віталій
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024