У літніх таборах відпочило понад 400 дітей з Острога

21 Листопада 2017, 16:34
2815

На міську програму відпочинку та оздоровлення дітей у 2017 році виділено 150 тис.грн. для компенсації вартості путівок.

Згідно розподілу путівок управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації у ДП УДЦ  «Молода гвардія» м. Одеса, ДПУ МДЦ «Артек» Київської області та у стаціонарних обласних таборах оздоровлено 61 дітей пільгових категорій та дітей які потребують особливої соціальної уваги.

З них: 4 дитини, що знаходяться під опікою; 24 – з малозабезпечених та багатодітних сімей; 9 дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій; 10 – талановитих та творчо обдарованих дітей; 8 – які перебувають на диспансерному обліку; 5 – з інвалідністю; 1 дитина, член сім’ї якої загинув в зоні АТО. Про це інформує відділ у справах молоді та спорту Острозької міської ради.

В ході проведення влітку 2017 року навчально - тренувальних зборів на оздоровлення та відпочинок до спортивного дитячого оздоровчого табору «Гренада» (с. Стрілкове, Херсонської області) направили 16 вихованців відділення волейболу Острозької дитячо-юнацької спортивної школи. Використано 28,8 тис.грн. бюджетних коштів та 30,8 тис. грн. батьківських коштів.

На базі закладів загальної середньої освіти діяло чотири пришкільні табори відпочинку: табір відпочинку  «Дивосвіт» на базі Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, табір «Усмішка» на базі Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів - гімназія», табір «Добрі друзі» на базі Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 та «Олімпієць» на базі Острозької дитячо-юнацької спортивної школи.  Робота пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням організовувалась відповідно до Положення про дитячий заклад оздоровлення та відпочинку.

У 2017 році відпочинком у пришкільних таборах охоплено дітей пільгової категорії (дітей які потребують особливої соціальної уваги та підтримки), а також всіх бажаючих. Харчування у таборах відпочинку учнів пільгової категорії здійснювалось за бюджетні кошти, всіх інших – за кошти батьків. Загалом, на організацію харчування виділено 20 тис. грн. бюджетних коштів, залучено 3.2 тис.грн. батьківських коштів. На харчування одного учня в день виділялось 12 грн. У пришкільних таборах відпочило 187 учнів.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024