Працівникам соціальних служб Острожчини розповіли про особливості адаптації учасників АТО

14 Листопада 2017, 18:20
3683

В рамках проекту «Захиснику повага і турбота» 14 листопада в Острозькій районній державній адміністрації відбувся семінар з працівниками соціальних служб Острозького та Рівненського районів.

На виконання обласної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції Рівненська обласна державна адміністрація спільно з громадською організацією «Психологічна служба Євромайдану» створили службу соціально-психологічного відновлення учасників антитерористичної операції при Управлінні соціального захисту населення Рівненської райдержадміністрації. 


 

Це дало змогу впровадити на території Рівненського району пілотний проект з залученням безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та мають попередній досвід практичних психологів та соціальних фахівців.

Своїм досвідом ділились спеціалісти соціальної сфери Рівненського району з колегами в Острозі. На семінарі представили презентацію пілотного проекту мережі соціальних працівників – фахівців із соціальної адаптації учасників АТО, членів їх сімей та членів загиблих. Також підготували інформативний порадник для працюючих з учасниками АТО та їх родинами, з яким мали змогу ознайомитися усі присутні.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024