В Острозькій психіатричній лікарні знижується заборгованість із заробітної плати

28 Листопада 2021, 17:00
Засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати 1643
Засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

В Рівненській райдержадміністрації 25 листопада провели засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

Говорили про стан заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, установах району станом на 01 листопада 2021 року.

Як повідомила для Район.Острог член тимчасової комісії, депутатка Острозької міської ради Оксана Ситницька, на засідання розглядали стан заборгованості Острозької психіатричної лікарні.

Так, станом на 1 листопада 2021 року заклад мав заборгованість у 7 мільйонів 130 тисяч гривень. У жовтні цього ж року сума заборгованості складала 7 мільйонів 170 тисяч. Відтак, борг зменшився на 40 тисяч гривень.

 За результатами засідання було вирішено: вжити додаткових заходів щодо недопущення подальшого зростання заборгованості із виплати заробітної плати та продовжувати погашення наявної, при поданні звітів до ДПІ надавати пояснення щодо стану дотримання мінімальних державних гарантій з оплати праці, при поданні звітів до Рівненського об’єднаного управління ПФУ уважно заповнювати їх  відповідно до інструкцій статистики.

Варто зазначити, що минулого року на території Острога та Острозької громади заборгованостей із заробітної плати не було.

Читайте також: В Острозі проведуть відритий міський турнір із шашок

29/03/2024 Четвер
28.03.2024