Провели чергову сесію Острозької міської ради

28 Листопада 2021, 13:15
Засідання Острозької міської ради 1479
Засідання Острозької міської ради

Чергова 17 сесія Острозької міської ради відбулась 26 листопада.

Про це інформує державна установа на сайті.

До порядку денного було внесено 5 додаткових питань:

- Про включення до переліку земельних  ділянок та прав на них, які відібрані для продажу на земельних торгах (у формі  аукціону), та надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у 2021 році.

- Про звернення депутатів Острозької міської ради до Президента України,  Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо скасування постанови Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03 листопада 2021 року № 1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок».

- Про Програму фінансової підтримки комунальних підприємств Острозької  міської територіальної громади на   2021-2025 роки.

- Про звернення депутатів Острозької міської ради  до Президента України, Кабінету Міністрів України, щодо включення до переліку лікарських засобів,  медичних виробів та допоміжних засобів до них, що закуповуються на виконання відповідних угод (договорів), укладених особою, уповноваженою на  здійснення закупівель у сфері охорони здоров’я для виконання  програм та здійснення  централізованих заходів з охорони здоров’я за напрямами  використання бюджетних, та зокрема, до переліку лікарських засобів, що закуповуються за договорами керованого доступу лікарського засобу ЛАМЗЕДЕ.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 25 травня 2021 року № 271 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Острозької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону»

Та знято з розгляду Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр міста Острога" Острозької міської ради Рівненської області. Після прийняття порядку денного перейшли до заслуховування депутатських запитів, яких було подано 17. 

Перелік усіх прийнятих рішень:

 

- Про затвердження порядку денного сімнадцятої сесії Острозької міської ради восьмого скликання.

- Подання депутатських запитів, заслуховування інформації про виконання депутатських запитів, схвалених на попередньому пленарному засіданні сесії.

- Звіт директора КЗ «Острозький центр культури, дозвілля і туризму» Острозької міської ради за 9 місяців 2021 року.

- Про звіт щодо виконання бюджету Острозької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

- Про розгляд заяв громадян, клопотань підприємств, установ, організацій про вилучення та надання земельних ділянок в Острозькій міській територіальній громаді.

- Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

- Про затвердження Стратегії розвитку Острозької міської територіальної громади на період до 2027 року.

- Про хід виконання рішення Острозької міської ради від 24.12.2020 №36 «Про Програму благоустрою населених пунктів Острозької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

- Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчого комітету Острозької міської ради та її виконавчих органів.

- Про затвердження Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на території Острозької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 25.06.2021 №294 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність державного майна».

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 26.02.2021 №111 «Про програму забезпечення мобілізаційної підготовки, оборонної роботи, призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань в Острозькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки».

- Про внесення змін до штатного розпису Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради.

- Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр міста Острога» Острозької міської ради Рівненської області.

- Про Програму роботи з обдарованою молоддю на 2022-2025 роки.

- Про затвердження Положення про стипендію Острозького міського голови «Обдарованість» для дітей та молоді.

- Про затвердження Положення про іменну стипендію Острозького міського голови студентам Національного університету «Острозька академія».

- Про організацію інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти та введення до штатних розписів додаткових штатних одиниць.

- Про схвалення звернення депутатів Острозької міської ради до Міністерства освіти і науки України.

- Про схвалення звернення Острозької міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, керівників депутатських фракцій та груп ІХ скликання у Верховній Раді України.

- Про схвалення звернення Острозької міської ради до Верховної Ради України, керівників депутатських фракцій та груп ІХ скликання у Верховній Раді України.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 24.12.2020 № 30 «Про Програму забезпечення діяльності Острозької міської ради на 2021 – 2025 роки».

- Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межаминаселених пунктів на території Острозької міської територіальної громади.

- Про внесення змін у додаток 2 до рішення Острозької міської ради № 235 від 30 квітня 2021 року «Про затвердження Програми енергозбереження та енергоефективності населених пунктів Острозької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

- Про передачу з балансу Острозької міської ради комунального майна на баланс управління містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою та землекористування  виконкому Острозької міської ради.

- Про надання згоди на списання основних засобів та капітальних інвестицій, які перебувають на балансі Управління містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою та землекористування виконкому Острозької міської ради.

- Про передачу з балансу Острозького КП «Водоканал» комунального майна на баланс відділу культури та туризму виконкому Острозької міської ради

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 26 лютого 2021 року №154 «Про передачу комунального майна з балансу сільських рад на баланс Острозької міської ради.

- Про внесення доповнень до додатку 2  рішення Острозької міської ради від 24.12.2020 № 36 «Про Програму благоустрою населених пунктів - Острозької міської територіальної громади на  2021-2025 роки».

- Про затвердження переліку об’єктів які будуть фінансуватися у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення яке проживає на території зони спостереження.

- Про комплексну Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, на 2021-2022 роки.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 26.01.2018 року № 594 «Про програму розвитку культури у Острозькій міській територіальній громаді на період до 2022 року».

- Про надання фінансової допомоги жителям Острозької міської територіальної громади.

- Про внесення змін до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Острозький центр первинної медичної допомоги» на 2021 рік Острозької міської ради Рівненського району Рівненської області

- Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Острозька багатопрофільна лікарня» Острозької міської ради Рівненського району Рівненської області на продовження договору оренди комунального майна.

- Про внесення змін до бюджету Острозької міської територіальної громади на 2021 рік.

- Про включення до переліку земельних  ділянок та прав на них, які відібрані для продажу на земельних торгах (у формі  аукціону), та надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у 2021 році.

- Про звернення депутатів Острозької міської ради до Президента України,  Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо скасування постанови Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03 листопада 2021 року № 1147 «Про затвердження - Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок».

- Про Програму фінансової підтримки комунальних підприємств Острозької  міської територіальної громади на  2021-2025 роки.

- Про звернення депутатів Острозької міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, щодо включення до переліку лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них, що закуповуються на виконання відповідних угод (договорів), укладених особою, уповноваженою на здійснення закупівель у сфері охорони здоров’я для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров’я за напрямами використання бюджетних, та зокрема, до переліку лікарських засобів, що закуповуються за договорами керованого доступу лікарського засобу ЛАМЗЕДЕ.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 25 травня 2021 року № 271 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Острозької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону».

28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39