Дорогу поблизу Михайлівки ремонтують новітнім методом

09 Листопада 2017, 10:08
3702

На автодорозі Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів поблизу с. Михайлівка шляховики проводять поточний середній ремонт із застосуванням нового методу «Холодний ресайклінг». 

Холодний ресайклінг - процес ремонту і часткової заміни асфальтового покриття автомобільних доріг шляхом зняття або зачищення пошкоджених частин дорожнього покриття механічної переробки та заміни старого дорожнього покриття із додаванням додаткових сумішей для відновлення його властивостей, повідомляє прес-служба САД у Рівненській області.

Пошкоджений асфальт знімається за допомогою установки зняття покриття і реміксера. Цей бітумний шар розпушується обертовими розпушувачами. Потім до нього додається коригувальна суміш. Готова суміш знову укладається до профілю дороги чи її ділянки. 

Особливістю методу «ремікс» є те, що весь процес відновлення (зняття, переробки та укладання асфальту) здійснюється за один робочий прохід. Комбайн поперед себе знімає пошкоджене покриття, за собою залишає нове асфальтове покриття чи замінює його на окремих ділянках дороги.

Роботи виконуються Хмельницьким ШБУ-56 на замовлення Служби автомобільних доріг у Рівненській області.





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024