Проведуть чергову сесію Острозької міської ради

22 Листопада 2021, 15:40
Острозька міська рада 1578
Острозька міська рада

Відбудеться сімнадцята сесія Острозької міської ради. 

Про це повідомляють на сайті установи

Засідання проведуть у п'ятницю, 26 листопада, у великій залі Острозької міськради о 10:00.

До порядку денного винесли такі питання:

- Про затвердження порядку денного 17-ї сесії Острозької міської ради восьмого скликання.

- Подання депутатських запитів.

- Звіт директора КЗ «Острозький центр культури, дозвілля і туризму» Острозької міської ради за 9 місяців 2021 року.

- Про звіт щодо виконання  бюджету Острозької міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

- Про розгляд заяв громадян, клопотань підприємств, установ, організацій про вилучення та надання земельних ділянок  в Острозькій міській територіальній громаді.

- Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

- Про затвердження Стратегії розвитку Острозької міської територіальної громади на період до 2027 року.

- Про хід виконання рішення Острозької міської ради від 24.12.2020 №36 «Про Програму благоустрою населених пунктів Острозької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

- Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчого комітету Острозької міської ради та її виконавчих органів.

- Про затвердження Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на території Острозької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 25.06.2021 №294 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність державного майна».

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 26.02.2021 №111 «Про програму забезпечення мобілізаційної підготовки, оборонної роботи, призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань в Острозькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки».

- Про внесення змін до штатного розпису Управління освіти, молоді та спорту  виконавчого комітету Острозької міської ради.

- Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр міста Острога» Острозької міської ради Рівненської області.

- Про Програму роботи з обдарованою  молоддю на 2022-2025 роки.

- Про затвердження Положення про стипендію Острозького міського голови «Обдарованість» для дітей та молоді.

- Про затвердження Положення про  іменну стипендію Острозького міського голови студентам Національного університету «Острозька академія».

- Про організацію інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти та введення до штатних розписів додаткових штатних одиниць.

- Про схвалення звернення депутатів Острозької міської ради до Міністерства освіти і науки України.

- Про схвалення звернення Острозької міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, керівників депутатських фракцій та груп ІХ скликання у Верховній Раді України.

- Про схвалення звернення Острозької міської ради до Верховної Ради України, керівників депутатських фракцій та груп ІХ скликання у Верховній Раді України.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради  від 24.12.2020 № 30 «Про  Програму забезпечення діяльності Острозької міської ради на  2021 – 2025 роки».

- Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів  та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Острозької міської територіальної громади.

- Про внесення змін у додаток  2 до рішення Острозької міської ради № 235 від 30 квітня 2021 року  «Про затвердження Програми енергозбереження та  енергоефективності населених пунктів Острозької міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

- Про передачу з балансу Острозької міської ради  комунального майна на баланс управління містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою та землекористування  виконкому Острозької міської ради.

- Про надання згоди на списання основних  засобів та капітальних інвестицій, які  перебувають на балансі Управління містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою та землекористування виконкому Острозької міської ради.

- Про передачу з балансу Острозького  КП «Водоканал» комунального майна на баланс відділу культури та туризму виконкому Острозької міської ради.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 26 лютого 2021 року №154 «Про передачу комунального майна з балансу сільських рад на баланс Острозької міської ради.

- Про внесення доповнень до додатку 2  рішення Острозької міської ради від 24.12.2020 № 36 «Про Програму благоустрою населених  пунктів  Острозької міської територіальної громади на  2021-2025 роки».

- Про затвердження переліку об’єктів  які будуть фінансуватися у 2021 році  за рахунок субвенції з державного бюджету  місцевим бюджетам на фінансування заходів  соціально-економічної компенсації ризику населення яке проживає на території зони спостереження.

- Про комплексну Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, на 2021-2022 роки.

- Про внесення змін до рішення Острозької міської ради від 26.01.2018 року № 594 «Про програму розвитку культури у Острозькій міській територіальній громаді на період до 2022 року».

- Про внесення змін до Положення про Молодіжну раду при Острозькій міській раді.

- Про надання фінансової допомоги жителям Острозької міської територіальної громади.

- Про внесення змін до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства   «Острозький центр первинної медичної допомоги» на 2021 рік Острозької міської  ради Рівненського району Рівненської області.

- Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Острозька багатопрофільна лікарня» Острозької міської ради Рівненського району Рівненської області на продовження договору оренди комунального майна.

- Про внесення змін до бюджету Острозької міської  територіальної громади на 2021 рік.

- Різне.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024