За нагромадження листя та гілля біля контейнерів острожан можуть оштрафувати на 1700 грн

07 Листопада 2017, 16:49
4098

Завершуються роботи з прибирання від листя, гілля та залишків сухої рослинності прилеглих до своїх садиб територій міста.

Деякі мешканці вирішують цю проблему забороненим способом – нагромадженням гілля, залишків сухої рослинності поблизу контейнерів для збору твердих побутових відходів.

Деякі мешканці вирішуютьпроблему опалого листя забороненим способом – нагромадженням гілля, залишків сухої рослинності поблизу контейнерів для збору твердих побутових відходів. 

У зв’язку із цим управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування виконавчого комітету Острозької міської ради попереджає про заборону нагромадження гілля та залишків сухої рослинності поблизу контейнерів для збору ТПВ (відповідно до ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», п. 5.9.1 «Правил благоустрою території м. Острог», затверджених рішенням сесії Острозької міської ради №227 від 30.12.2011 року

Інспекцією з благоустрою міста будуть проводитися рейди по місту з метою виявлення осіб, що порушують вимоги Правил благоустрою території м. Острога, а саме здійснюють нагромадженням гілля, залишків сухої рослинності поблизу контейнерів для збору твердих побутових відходів.

Звертаємося до жителів міста із проханням не завдавати шкоди довкіллю, не загромаджувати вулиці та тротуари купами гілля, листя та іншого сміття. Такі дії є порушенням законодавства і за них передбачається адміністративна відповідальність. Відповідно до ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» за порушення Правил благоустрою території м. Острога, а саме звалювати в не відведених для цього місцях відходи, траву, гілки, деревину, листя, влаштовувати звалища накладається штраф у розмірі від 340 до 1700 гривень.

Для здійснення організованого вивозу залишків листя, сухої трави, гілля жителі міста повинні звернутися в виконком Острозької міської ради для надання додаткового транспорту в визначені дні.

Коментарі
08 Листопада 2017, 19:14
Можуть але не хочуть..скотиняки і не тільки біля контейнерів але по місту...в дворах, в парках, рекламні оголошення на стовпах і зупинках...кругом срач куди не кинеш оком...Я звєзда (мер) в місті срач, ай ем вері мач.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024