Вихованці Острозької школи-інтернат перемогли в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю «Барви життя»

20 Листопада 2021, 13:40
КЗ «Острозька спеціальна ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів» 1875
КЗ «Острозька спеціальна ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів»

На Рівненщині визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

Про це повідомляють на сайті Рівненської обласної ради

Через карантинні обмеження обласний відбірковий етап фестивалю відбувся в режимі онлайн. Півсотня учасників з різних куточків Рівненщини представили свої фото- та відеороботи на розсуд журі. До його складу увійшли спеціалісти комунального закладу обласної ради «Рівненський обласний центр народної творчості» та фахівці відділу соціального обслуговування населення департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Цьогоріч у фестивалі взяли участь хореографічні колективи, вокальні дуети, солісти-вокалісти, читці, виконавці авторської поезії, народні умільці, театральний колектив Рівненського учбово-виробничого підприємства УТОС. Загалом було представлено п'ять номінацій.

Це, зокрема, КЗ «Клеванська спеціальна ЗОШ-інтернат №1 І-ІІІ ступенів», КЗ «Острозька спеціальна ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів», літературно-мистецького клубу «Крок» центру інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату (м.Рівне).

Тож за підсумками засіданнями журі визначили кращих учасників для участі в Гала-концерті Всеукраїнського фестивалю осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя», який відбудеться у Києві.

Дует вихованців КЗ «Острозька спеціальна школа №1 I-III ступенів», Яни Березко та Владислава Саноцького, переміг у номінації «жестова пісня».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024