У Бугрині відбувся «Золотий матч» чемпіонату Рівненської області з футболу

15 Листопада 2021, 15:30
«Маяк» із Сарн виграв «Золотий матч» та став чемпіоном Рівненської області з футболу 1476
«Маяк» із Сарн виграв «Золотий матч» та став чемпіоном Рівненської області з футболу

У Бугрині 14 листопада провели «Золотий матч» чемпіонату Рівненської області з футболу. 

На футбольному полі зійшлися «Сокіл» (Садове) та «Маяк» (Сарни), які в чемпіонаті набрали по 40 очок. У футбольному поєдинку взяв участь острожанин Олександр Марченко, проте швидко покинув поле через травму руки.

На 22 хвилині поєдинку «Маяк» провів атаку правим флангом, де простріл у штрафний майданчик замкнув Анатолій Корнійчук.

З таким рахунком команди пійшли на перерву.

У другому таймі «Маяк» віддав ініціативу «Соколу» та грав на контратаках. Команди стали частіше фолити, і в середині другого тайму «Сокіл» залишився в меншості - 15 номер команди Володимир Хомончак отримав другу жовту картку й пішов відпочивати.

До кінця матчу рахунок не змінився – 1:0 на користь «Маяка», який і став переможцем Чемпіонату Рівненської області з футболу 2021 року.

Після матчу команди отримали нагороди за зайняте друге й перше місця чемпіонату.

Загалом на матч прийшло близько тисячі вболівальників. На чемпіонат завітали поважні гості: депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір, голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук, народний депутат Сергій Євтушок, голова Рівненської футбольної асоціації Олексій Хахльов, відповідальний за розбудову молодіжного руху ПП "Сила і Честь" Андрій Скольський

«Для нас це фінальне святкове закінчення футбольного сезону 2021 року. Найкращий показник знаковості події – це велика кількість вболівальників. Я впевнений, що один із наступних фіналів ми проведемо в Острозі і сподіваюсь на консолідацію усіх позаполітичних сил, які об′єднаються через велику справжню любов до футболу. Тоді Острозька ОТГ займе своє гідне місце у футболі і стане чудовою ареною для реалізації подій такого масштабу», – прокоментував для Район.Острог Олексій Хахльов.

Читайте також: В Оженині провели змагання із мотокросу

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024