З нового року за утримання будинків острожани платитимуть більше

02 Листопада 2017, 12:24
3309

Острозьке комунальне підприємство «Водоканал» повідомляє про намір переглянути тарифи, структуру, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій з 1 січня 2018 року

Всі зауваження та пропозиції в письмовій формі підлягають реєстрації та обов’язковому розгляду Острозьким КП «Водоканал», надісланих на адресу: Острозьке КП «Водоканал», вул. Івана Федорова, 56, м. Острог, Рівненська область, 35800 телефон для довідок 2-20-02. Про це інформує сайт Острозької міської ради.

Термін протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції, складає 14 календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифів на житлово-комунальні послуги.




Натомість керівництво водоканалу обіцяє якісніше надавати послуги.

Структура, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій

ДОВІДКА:

Зміни відбудуться у відповідності до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України № 869 від 1 червня 2011р. «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30 липня 2012 року «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад»

Коментарі
02 Листопада 2017, 15:49
Я тільки копіюю статтю Закону Первинного Права. Поки фізичні особи не стануть безкомпромісно відстоювати своїх Конституційних Прав оті злодіяки Швондіри і Ко будуть вас доїти,спираючись на Закони,що суперечать Закону Первинної Дії-Конституції України.Думайтею.острожани! Стаття 13<br/><br/>Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.<br/><br/>Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону.<br/><br/>Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.<br/><br/>Держава забезпечує захист прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб'єкти права власності рівні перед законом.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром