Острог без каналізаційних люків: в зоні ризику діти та туристи

27 Жовтня 2017, 15:40
2703

Депутатами Острозької міської ради неодноразово під час роботи сесій та постійних комісій ради зверталася увага на проблему неналежного стану каналізаційних люків та колодязів у місті, але ситуація і досі ніяк не вирішилася.

«У туристичному центрі міста та у прилеглих до навчальних закладів місцях частина каналізаційних люків відсутня або знаходиться у неналежному стані. У травні 2017 року на засіданні голів постійних комісій Острозької міської ради було сформовано офіційне доручення для начальника управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування Сергію Кирилюка, щодо вирішення вказаної проблеми із конкретними пропозиціями. 

Однак, вкотре доводиться констатувати, що окремі працівники виконкому Острозької міської ради не бажають виконувати свої безпосередні обов’язки та дбати про безпечні умови проживання в місті», – йдеться у депутатському запиті депутата Острозької міської ради Сергія Іщука.




Зважаючи на викладені обставини, відповідно до ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування», ст. 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Сергій Іщук запропонував здійснити такі заходи:

1. Острозькому міському голові Олександру Шикеру розглянути питання про належне виконання посадових обов’язків начальником та працівниками управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування Острозької міської ради.
2. Острозькому міському голові Олександру Шикеру організувати проведення інвентаризації каналізаційних люків та колодязів у місті.
3. За результатами інвентаризації внести пропозиції до переліку заходів програми благоустрою міста щодо необхідності придбання каналізаційних люків та ремонту колодязів і провести відповідні закупівлі та роботи.



 

ФОТО: Сергій ІЩУК

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром