Острожанка впродовж року отримуватиме стипендію голови обласної ради та голови ОДА

27 Жовтня 2017, 13:55
2995

На Рівненщині обрали обдарованих людей з інвалідністю, які отримуватимуть по 500 гривень щомісячної стипендії, серед них є і острожанка Тетяна Зимина.

З 2018 року премії голови облдержадміністрації та голови облради матимуть 10 людей, котрі досягли суттєвих успіхів у громадській чи соціальній діяльності.

За це проголовувала спеціальна комісія.

«Така ініціатива вперше запроваджена на Рівненщині. Премії призначатимуть щороку. Ми перейняли хороший приклад Рівного і перенесли його на всю область. Незважаючи на важкий шлях прийняття відповідних документів, у нас все успішно вийшло» - звернувся до присутніх заступник голови Рівненської ОДА, співголова комісії Віталій Ундір.

Ідеолог даного проекту, голова Рівненської Благодійної Організації пенсіонерів та інвалідів  «Обличчям до істини» Тетяна Войтович висловила сподівання, що районні громади переймуть обласний досвід і у на місцевому рівні підтримають активних людей з інвалідністю.

«Обласна влада підтримує людей з обмеженими можливостями, які стали взірцями сили духу. Обласною радою затверджене рішення щодо надання цих стипендій та передбачені для цього необхідні кошти в обласному бюджеті . Приємно відмітити, що мешканці Рівненщини з обмеженими фізичними можливостями займають активну позицію у економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства. Я переконаний, що за рішенням членів комісії відповідні стипендії отримають люди, які є символом незламності духу, колосальної сили волі, терпіння та прагнення бути активним членом суспільства», - зазначив заступник голови Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук.

Стипендіаткою стала і  голова Острозької територіальної організації Українського товариства глухих. Проводить роз’яснювальну роботу, організовує дозвілля серед членів товариства УТОГ Тетяна Зимина.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром