Острожчина: на відремонтовані дороги дали три роки гарантії

26 Жовтня 2017, 12:08
3064

У середу, 25 жовтня, відбулася виробнича нарада щодо будівництва доріг на Рівненщині, участю у якій взяли керівництво Служби автомобільних доріг в області, представники підрядники та голова Острозької РДА Богдан Турович.

Під час наради обговорили кожну ділянку, на якій ведуться ремонтні роботи, в тому числі і на Острожчині, або щодо якої підписаний договір на виконання робіт в цьому році, терміни та зауваження про якість виконання робіт. Горова Рівненської ОДА Олексій Муляренко наголосив, що усі зауваження необхідно усунути та поставив чіткі дедлайни стосовно цього.


 

«На сьогодні визначальними є погодні умови, тому що з фінансуванням у нас фактично питань немає. Як було анонсовано раніше, в області до кінця цього року буде відремонтовано доріг на півмільярда гривень. За результатами наради можна стверджувати, що на даний момент загрози невиконання робіт по якомусь з об'єктів немає. Всі дорожники взяли на себе зобов'язання зробити все якісно, розуміючи, що в даному випадку надають три роки гарантії», - написав Олексій Віталійович на своїй сторінці у фейсбуці 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024