Відсьогодні біля школи патрулюватиме поліція

25 Жовтня 2017, 07:08
3654

Від середи (25 жовтня) щоранку наряд поліції патрулюватиме біля Острозької гімназії та ЗОШ №1, адже часто батьки-водії порушують правила дорожнього руху поблизу навчальних закладів, чим створюють небезпеку для здоров'я та життя школярів.

Мама першокласника Алла Бондарчук обурилася відсутності водійської культури острожан, особливо поблизу школи.

«Батьки школярів Гімназії та Першої школи! Хочу у вас запитати, для кого поставлений цей знак??? (див.фото) Я кожного дня вожу свого першокласника до школи й майже щодня стаю свідком того, що деякі авто просто влітають в цей поворот, а діти розбігаються хто куди! Половина свідомих батьків зупиняються навпроти редакції газети «Давай», а інша половина дуже «свідомих» - біля навчальних закладів! Виникає питання: Цей знак взагалі потрібен чи ви давно відвідували окуліста? І чого ви вчите своїх дітей? Дякую за увагу!!!», - пише жінка у спільноті «Острог-місто очима мешканців».

1


Водії, які не зважаючи на знак під'їжджають до навчальних закладів порушують правила дорожнього руху, адже цей знак вказує на те, що рух механічних транспортних засобів заборонено.

На такий стан речей зреагувала острозька поліція. За словами Начальника острозького відділку поліції Едарда Холода вже відсьогодні щоранку неподалік даних навчальних закладів патрулюватиме наряд поліції, тому всіх хто ігноруватиме знак буде притягнутий до відповідальності.



 

Коментарі
26 Жовтня 2017, 15:18
Ще б звернули увагу на подібну ситуацію в садочку "Веселка". З одного боку зі сторони вул. Городище пославили загорожу - не їдуть вверх до воріт. Але зі сторони вул. Древлянська у відкриті ворота заїжджають на територію садочка - треба ж під самі двері, як же пройти пару метрів... І цей автодром зранку триває не один день...
26 Жовтня 2017, 17:05
Дуже доречне зауваження про д/с Веселка! Інколи машина стає в провулку, що перед садком так, що з возиком ледь протиснешся!
02 Листопада 2017, 12:02
Прохання звернути увагу на заїзди автівок на територію садочка. Там уже зранку буває пройти важко, особливо коли дощ - машини паркуються прямо під дверима...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024