Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

15 Вересня 2021, 16:40
Засідання виконкому відбулось 14 вересня 1724
Засідання виконкому відбулось 14 вересня

У стінах Острозької міської ради 14 вересня пройшло чергове засідання виконавчого комітету.

На засіданні члени виконкому заслухали Про стан підготовки закладів та установ освіти до нового 2021/2022 навчального року та осінньо-зимового періоду та звіти начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи щодо виконання посадових обов’язків та директора Острозького комунального підприємства «Водоканал» щодо стану дотримання Закону України «Про звернення громадян». Затвердили план оперативної роботи виконкому Острозької міської ради на жовтень.

Список усіх розглянутих питань:

- Про стан підготовки закладів та установ освіти до нового 2021/2022 навчального року та осінньо-зимового періоду.

- Про звіт начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи щодо виконання посадових обов’язків.

- Про звіт директора Острозького комунального підприємства «Водоканал» щодо стану дотримання Закону України «Про звернення громадян».

- Про затвердження оперативного плану роботи виконкому Острозької міської ради на жовтень 2021 року.

- Про зняття з квартирного обліку Анастасії ЛІЗІКОВОЇ.

- Про зняття з квартирного обліку Катерини БОРИСЮК.

- Про внесення змін до рішення виконкому Острозької міської ради від 16 лютого 2021 року № 40 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються Управлінням забезпечення надання адміністративних послуг виконавчого комітету Острозької міської ради».

Розгляд заяв:

- Про видалення зелених насаджень в селі Бухарів по  вул. Шкільній  Острозької міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

- Про видалення зелених насаджень в селі Розваж  Острозької міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

- Про видалення зелених насаджень вселі Мощаниця по  вул. Шкільній, 4 Острозької міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

- Про видалення зелених насаджень на території кладовища в селі Милятин Острозької міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

- Про видалення зелених насаджень в селі Волосківці по вул. Наливайка  Острозької міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

- Про видалення зелених насаджень в селі Вілія міської територіальної громади Рівненського району Рівненської області.

Додаткові питання:

- Про житлові питання.

- Про плату за навчання в Комунальному закладі «Оженинська школа мистецтв» Острозької міської ради.

- Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Острозької міської ради №120 від 19 липня 2016 року.

- Про припинення роботи котельні Острозького КП «Теплоенергія», яка розташована за адресою: м. Острог, вул. Лесі Українки, 1.

- Про затвердження тарифів на платні послуги, які надаються КНП «Острозька багатопрофільна лікарня» Острозької міської ради Рівненського району Рівненської області.

- Про затвердження Протоколу №2 засідання комісії для затвердження списку осіб, яким надається субвенція з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Розгляд заяв:

- Про вибуття особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування КИСИЛЮКА Артема Андрійовича, 2 листопада 1999 року народження з дитячого будинку сімейного типу на базі родини МАТВІЙЧУКА О.С. та МАТВІЙЧУК О.Л.

- Про затвердження кошторисної документації вартості об’єкта будівництва.

 

- Про надання дозволу на відключення споживачів від мережі централізованого опалення та влаштування індивідуальної системи теплопостачання.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024