В Острозькій академії провели конкурс ораторського мистецтва

11 Жовтня 2017, 12:30
Автор: Вікторія Смєшко 2866
Автор: Вікторія Смєшко

У вівторок, 10 жовтня, в Острозькій академії студенти організували й провели регіональний фестиваль ораторського мистецтва.

Студенти другого курсу спеціальності «Інформаційна, архівна та бібліотечна справа» провели конкурс ораторського мистецтва, який має назву «Фестиваль риторики». Захід пройшов у рамках навчального курсу «Політична риторика». Участь у конкурсі взяли студенти університету, острозькі та рівненські школярі, а також ліцеїсти Острозького військового ліцею. 


 

Тема цьогорічного фестивалю «Хто володіє інформацією, володіє світом». Учасники ділилися з аудиторією своїми міркування щодо заданої теми. Загалом було 13 учасників.

«З реалізацією такого фестивалю наш факультет дає можливість розвинути перш за все креативне мислення та поглянути на проблему з іншого боку. А також посприяти вирішенню певних життєвих ситуацій. Це завжди дуже цікаво», - розповів декан факультету політико-інформаційного менеджменту Віталій Лебедюк.


Усіх учасників конкурсу відзначили сертифікатами. Третє місце посіла студентка Катерина Рябчук, друге – школярка Ангеліна Васькевич,  а перемогу здобула школярка Вероніка Михайсюк. Приз глядацьких симпатій отримала студентка Анастасія Фещук. Вона також отримала особливу відзнаку від випускника університету Анатолія Тимощука.

Нагадаємо, регіональний фестиваль ораторського мистецтва є щорічним і проводиться вже втретє. 

Автор фото: Вікторія Смєшко.



 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024